0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №73
« Отговор #580 -: Февруари 16, 2011, 19:31:44 pm »
 Вече спокойно честито ,Милена,безпроблемна до края :wink:
 Днес бяхме на преглед,който беше предшестван от изпадане на тапата.Оказа се,че съм с един см разкритие и трябва да постискам още малко поне.Младежът е 2800,всичко е ок.Стискайте палци да се задържим още малко.
Леко раждане на Жбрул!

*
« Отговор #581 -: Февруари 16, 2011, 19:32:52 pm »
shanoar, жуля е хипербола  8). Ръцете ми се изсушават и напукват от миещи препарати, включая Бочко. Естествено че мия с четка за шишета.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #582 -: Февруари 16, 2011, 20:03:47 pm »
Smaraidi кистичката е на главичката или по точно на мозъка мисля защото видях че там я измери  :oops:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #583 -: Февруари 16, 2011, 20:18:42 pm »
Тини ! Стискай кълки  :D
Ще стискаме палци да си стои бебчо на топличко още малко  :)
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #584 -: Февруари 16, 2011, 20:22:15 pm »
Привет мамита!Влизам да ударя едни голями   :crossfingers:за Жбрули,за утре  :wink:!
На всички леко бременеене :bighug:

:balk_104: Милата ми Мони :) как сте с бебко?
*
« Отговор #585 -: Февруари 16, 2011, 20:24:54 pm »
бина, доста често се откриват кистички в мозъка, след раждането обикновено се резорбират. Необходимо е след раждането да се погледнат от неонатолог разбиращ от ехограф.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

бина

• 845
« Отговор #586 -: Февруари 16, 2011, 20:39:48 pm »
Мarigri,Smaraidi благодаря за успокоението,имах нужда  :P
*
« Отговор #587 -: Февруари 16, 2011, 21:05:47 pm »
Жбрул  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #588 -: Февруари 16, 2011, 22:22:26 pm »
Ами добре сме Сарич!Нямах нет до днес и затова не влизах,но пък не съм Ви забравила сладки пупи! Трябва да ви изчета, за да наваксам... :D

« Отговор #589 -: Февруари 16, 2011, 22:35:48 pm »
Жбрул май днес е била в предстартова треска  :D Пожелавам безпроблемно да мине всичко и най-вече бързо въстановяване  :)

Да кажа за йогата за тези, които са от по-скоро. И преди съм споделяла, че ходех /сего по-рядко мога/ на йога за бременни и според мен е идеалното занимание за нас. Освен че раздвижва основните мускули и стави, като се набляга повече на тези свързани с износване и раждане, йогата е релаксация и общуване на друго ниво с човечето в нас. Естествено ако намерите добър инструктор, а за София мога да препоръчам, като има и отделно курс, който е не само йога, но и пренатално общуване. На мен ми се отрази много добре, особено след работен ден и незнам дали е от това, но досега не съм се схващала и не съм имала болки в гърба, въпреки че имам чувство, че ще пръсна в корема  :oops:
*
« Отговор #590 -: Февруари 16, 2011, 22:40:20 pm »
Лелеее който цял ден се мандахерца насам-натам като мен, после не може да ви изчете  :D
Тини стискай кълките! Честито на новите бременни и на разбралите пола на бебетата! Ще следя за новини как е минало при Дидон, но съм сигурна че всичко е ОК и ще си изкара спокойно до термин. Някой беше питал за т.нар. кистичка в мозъка на бебето - резорбира се след раждане, просто се проследява от специалист "за застраховка", но е често срещано и по принцип не следва проблем от това. Спокойно.

Албумчето на бременните е в Snimka.bg., мамите на които съм казала пароли и вече родилите - да пращат на ЛС, че тези дни ще съм Уеко възпрепятствана да се занимавам с това ;)

Мерси за пожеланията и стиснатите палци на всички! :D Ще намина да ви уведомя как е минало при първа възможност.
Леко и безаварийно бременеене ви желая и до скоро.

П.П. Сами, не бях в предстартова треска, а правих "проучване" на градските кафенета с приятелки основно  :lol: Сега май ще полегна малко, че ще ставам рано и ще пътувам, а и утре ще е изморителен ден ми се струва.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #591 -: Февруари 16, 2011, 22:45:08 pm »
Мале, Жбрул, а аз си мислех, че вече си в Пловдив! :oops: :wink:
Стискам палци за утре! :wink:
Тини, стискай мила! :D
Милена, честито! Лека и безпроблемна до финала! :wink:
*
« Отговор #592 -: Февруари 16, 2011, 23:02:22 pm »
Жбрули, успех утре и от мен  :)!

*
« Отговор #593 -: Февруари 16, 2011, 23:12:19 pm »
Жбрулче и от мен успех мила утре !
[/url]
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #594 -: Февруари 17, 2011, 00:14:22 am »
Здравейте!
Почти месец не съм влизала, прекарах чудесно при родителите ми. Безгрижно, безметежно, никакво висене пред компа.
Бебка е вече 1925 гр. здрава, силна. Спирам Магнерота, започвам повече разходки. Събрала съм мнооого дрешки, остава да изпера, сортирам и преценя какво ще купувам. Ред е и на големите покупки.

Утре ще чета назад. Надявам се да чета само хубави неща.
*
« Отговор #595 -: Февруари 17, 2011, 00:28:59 am »
Благодаря за стиснатите палци,момичета :bighug:Попрочетох тук-там и се оказа,че доста мога да си ходя с този един см,но може и да се случат нещата бързо.Ей това е много изнервящо-да знаеш,че по всяко време може да се случи и да си на тръни :?А уж си знаех датата за секцио....
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 01:10:45 am от TINI78 »

*
« Отговор #596 -: Февруари 17, 2011, 01:04:22 am »
Миленка честита и много безоблачна бременност,
Тини, ще си седи колкото трябва бебето, сигурна съм, макар че само мога да си представя какво ти е, както стана ясно, за мен времето няма никакво значение, толкоз ми е омекнала главата. стиснати палци.

мира-мини, хубави новини за бебето, хубаво е, че ще те виждаме по-често и ще казваш как си

маригри, мерси за отзивите, много е приятно някой да ти каже, че ти е готино шкембето, ама всички дето сме се изтипосали на снимки сме едни горди шкембелийки :). изглежда е вярно това, че на другите шкембетата все ти изглежда сладки, а твойто - огромно. макар, че всички ме "успокояват" как аз още имам да раста
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #597 -: Февруари 17, 2011, 06:07:22 am »
TINI, може наистина много да си ходиш така. Аз си бях така около 2-3 седмици с 1см разкритие. Стискай кълките оше 1-2 седмици, пък после вече няма проблем. То и сега да стане пак не е, ама нека си поседи оше малко на топличко младежа.

Жбрул, стискам палци.

Smaraidi, плакнех ги с вода и после имам една стъклена съдинка до мивката и там ги оставях, та поне само веднъж на ден на куп да се допирам до верото. После мъжът ми също започна да ги мие, защото ръцете ми съвсем бяха започнали да се белят и за него ги оставях, а той като се върнеше от работа ги миеше. Сега вече пие от чаша и е по-лесно, но пак се редуваме с миенето, защото и чашите си имат един куп части за разглабяне и миене.

Боби
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 06:23:05 am от Bobbie »

*

бина

• 845
« Отговор #598 -: Февруари 17, 2011, 10:56:22 am »
Жбрулка може би вече е мама дано всичко мине по мед и масло,а Дидонка трябва днес да се появи дано и при нея всичко е наред,много стиснати  :crossfingers:на всички
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #599 -: Февруари 17, 2011, 11:11:17 am »
Jbrul много стиснати палчета от мен и от Влади :) Дано всичко мине по мед и масло :) Целувам те