... не е сто процента сигурно но за сега са 2 момиченца и 1 момченце,дано си останат така.
Ива, поздравления!
Лека, безпроблемна и много щастлива бременност до края!!!
Вчера - точно в 21 гс , бях на преглед -с бебо всичко изглежда наред . 470 грама сме вече
. Последва подробно замерване , плацентата се вдига , но още е леко ниско разположена, но док каза ,че в тези седмици не е проблем и има време да се вдигне още .Дано. Вече са ми разрешени леки разходки
Преди няколко дни вечерта припаднах , предполагахме поради ниско кръвно и събиране на границите , защото и преди да забременея ми се е случвало .
Коментирахме и изследванията , но всичко е наред- показателите по кръвната картина са в норма , стерилната урина е чиста ,д-р Начев каза ,че не може да е от ТСХ...
В момента на прегледа , докато мереха и гледаха бебо , ми се случи - от раз ми причерня , звъртя се стаята .Различно е от прилошаване от гадене -аз така и никога не съм имала гадене или подобни оплаквания в първите месеци.
Успокоителното е ,че д -р Михова видя нагледно какво става и ме успокои ,че е от кръвното .
Лягането по гръб , топлото в стаята очевидно не ми понесоха и ми причерня .
Пийнах айрянче със сол и се съвзех .
Сега в чантата , ако тръгна нанякъде , нося шише със солен айрян и блокче шоколад.
Ако има други бременеещи с ниско кръвно , да събират граници -да споделят как се справят.Доктор Сигридов каза -много течности , айрян със сол , може и някаква кофеинова напитка .Аз досега си пиех много вода , айряна беше без сол , но вече соля , а кафе-кола не обичам , освен няколко зрънца нес в прясното мляко да започна да слагам.