Здравейте момичета, на някои мами не им остана много време до срещата с бебчо,Jbrul пожелавам ти успешно раждане на 17февруари!!!Моята среща също наближава , все по-трудно ми става вървенето и много често мисля за самото раждане , а до скоро изобщо не мислех.Вчера бяхме на преглед бебо расте добре вече е 3500гр., направо е цял юнак как ще излиза незнам, а сме с нормално раждане и термина ми е на 28 февруари, страх ме е да не порасне още много , че май голям зор ще видя.Както бях против секциото , така все повече започвам да си мисля , че е един по-добър вариант при големи бебета , като нашето.Много искам бебчо да се роди нормално за да мога да го видя още при самото раждане, но малко ме е страх,моля се само да е жив и здрав пък аз все някак ще се оправя.Започнах и аз да сънувам раждането, явно с наближаването на термина вълнението се засилва , незнам как е при другите мами.Работата у нас усилено кипи , все още сме в процес на почистване , пранета , доремонтиране и разни подобни, но края му се вижда .