дидон,
успех на серклажа, след като е спрял процеса на изтъняване и скъсяване, супер, но важното е както ти казваш да не се шашкаш всеки път като отиваш до тоалетната. те вероятно ще ти дадат и някакви медикаменти, така че ще си двойно подсигурена.
за лежането по гръб и аз така си спя все още и като питах лекарката си мога ли да си удуша бебето без да искам тя много се забавлява - цитирам отговора й - не при всички жени става, не е задължително да ти става лошо и ако на теб не ти става лошо и бебето има достатъчно кислород, така че спете си спокойно и без това като си бременна това е трудно, а пък после - далечен спомен.
да се похваля и тук - купихме си количка днес и приставки за коша и седелаките за колите и сме много щастливи, да не спамя темата, писала съм за нея в темата за количките, но е много прекрасна.
и още нещо - това е линк към сайт с ревюта и оценка на всякакви стоки на пазара (верно английския, но марките са същите в повечето случаи), можете да се абонирате за първия месец на цената на 1 паунд, или около 2 лева. мисля, че си заслужава. оценките са комбинирани, експертни и от потребители
http://www.which.co.uk/baby-and-child/раиса много ти благодаря за отговора за шишетата, сигурно ще остана на нук, защото и в софия като се прибера ще ми дадат комплект нук, та да не трябва бебето да сменя шишета, ама то нали всичко го мислим по 100 пъти.