0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №73
« Отговор #300 -: Февруари 08, 2011, 09:40:11 am »
Честито Хоуп, каква хубава новина - двечки сърчица - да разстат здрави и силни :D

*
« Отговор #301 -: Февруари 08, 2011, 09:50:14 am »
Hope_, това се казва изненада :D
Лека бременност до финала :D

*
« Отговор #302 -: Февруари 08, 2011, 10:03:40 am »
Добро утро и от мен.
Норе, чудесна новина. Ей това се казва изненада :D.
Момичета наистина е по-добре при някакво съмнение да се ходи на лекар. Не само да му се обадите ако ви притеснява нещо. Тук не съм споменавала, но една моя позната така роди в началото на шестия месец. Получила течение, обадила се доктора си от ЖК, а той й казал че е нормално. Всяка бременна имала такова течение. Добре че момичето е решило да отиде и на преглед - оказало че течението са окоплодни води.
При мен например при преглед докторката ми видя (някъде в 23 г.с. мисля че бях), че матката ми е напрегната и ми изписа магнерот. Честно да си кажа аз тогава въобще и не разбрах, просто нищо не почувствах.

Сари, мила вижда му се края. Остана още малко.
Велка, честита датичка и на теб.

« Отговор #303 -: Февруари 08, 2011, 10:05:05 am »
Ихаааа Саркаа,най накрая викаш и ти ще родиш  :lol: :lol: :lol:,ми време беше  ,ще стискам аплци да мине всичко леко :).
 Хоуп мн се радвам да прочета това,честито мила и лека и безпроблемна до края :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #304 -: Февруари 08, 2011, 10:22:51 am »
ТИНИ, все забравям да те попитам - какво ще е второто бебче, момченце или момиченце? На картинката на лентичката на момченце ми прилича.

Боби
Да,Боби,мъж чакаме :),ще е шарено у нас,Тони ще става кака :).Чакам вече с нетърпение да сме в пълен състав.И ти скоро ще разбереш какъв цвят ти е изненадата :).

*
« Отговор #305 -: Февруари 08, 2011, 10:39:05 am »
Момичета ще се пробвам да подхвана горещия списък. Ако нещо съм объркала да казвате. Приемам също така и всякакви съвети :wink:

ПРИСТИГАМЕ   
 yahoo_17 stork-boy

saraapl - 09/10.02.2011
Jbrul-17.02.планово секцио
marykol-25/28.02.2011
speranza-28.02.2011
Velka-2.03.2011 планово секцио

ЧАКАЩИ  preggo

Лориан-8.03.2011г
Натали-15.03.2011
Петяст-3.04.2011г
Литето-5.04.2011
Ася 81-16.04.2011
echy- 19 дни до термин
tanj74- 33 дни до термин
zeituni-44 дни до термин
Тини 78- 43 дни до термин

Еми това сътворих. Ако съм пропуснала някой да казва :wink:.

« Отговор #306 -: Февруари 08, 2011, 11:07:51 am »
Сари честито:) Най-накрая и твоя човек ще напусне квартирката. Стискам палци, всичко ще е наред!
Момичета, мн съм развълнувана и направо не мога да вникна във всички постове. Бях днес на фетална морфология при моя доктор Александров който се е сдобил с космически ехограф. Всичко ни е наред гънки, костици али бали, нямало нужда от БХС. И познайте! Видяхме пола на бебето  8O Ще имаме момче! Направо не знам къде се намирам, толкова съм щастлива, хем тайничко се надявах да е мома  :D :D :D
Поздрави на всички :bighug:
Оф не ми се бачка:)
« Отговор #307 -: Февруари 08, 2011, 11:32:02 am »
Хахахххах Човеченцее ще ме сбъркаш ейй сладурка такава,ми честит ми мъж милаааааа :)))))),а за ехографа..хм......неможах да намажа и аз ,ама нищо ще се кандидатирам за следващите две бебета оххоохохооххох  8O ,ако оцелея де :))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #308 -: Февруари 08, 2011, 11:50:29 am »
хиии..хии :lol: :lol:, айде още един мъж от отбора на АГ Варна :lol:
аз уж мислих, че тая година ще почне с моми.....ама нъцки :D
Фифоняче....при теб направо чудо станало с едната мома :lol:

Човече....бреее, сега направо ми пробуди любопитство с новия ехограф 8O....аз трябва на 14.02 да отида.....ама мислих да изтрая още 1-2 седмици, понеже се чуствам добре...пу..пу :D,ама сега засърбя ми дупето да отида на 14 :lol: :lol:

Мънки..чета твоите мили разкази в другата тема :lol:,леко си представям ситуацията с двама бебока и малко хард идва работа, голям екшън ще се очертава живот и здраве :lol: :lol:

Във варна пролет...времето е много хубаво, в къщи навсякъде отворени прозорци..птички пеят, абе на пролет мирище работа :wink: :wink:
« Отговор #309 -: Февруари 08, 2011, 13:02:02 pm »
hope честито мила страхотна новина две сърчица.Леко да минат оставащите месеци и на финала две здрави бебчета
*
« Отговор #310 -: Февруари 08, 2011, 13:08:01 pm »
Здравейте,благодаря за отговорите,обадих се на док-вдигна ми магнерота на 3по2 и гинепрал 2 по половин и ми каза да звъня при всяка болежка която ме притесни :)

Човече,честито ти юначе! :bori_004:
Норе честита ви изненада и на вас! :bori_007: :bori_004:може пък да са шаренки
Туци браво, че се захвана със списъка,мислех че нас няма кой да ни сложи в него,когато му дойде времето :balk_47:

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #311 -: Февруари 08, 2011, 13:09:22 pm »
hope, честити ти две сърчица! Голяма радост е!

Човече, хвърли ни в смут пациентките на д-р Александров, какъв е този космически ехограф :D. Май, май и аз тази седмица ще се замъкна на преглед :D. На теб честито ти момченце!

« Отговор #312 -: Февруари 08, 2011, 14:49:07 pm »
Човече честито ти мъжко бебче!!! Ти си вече от нашия отбор - в това няма спор!!!Тази седмица и аз ще ходя при Александров за последен преглед преди раждането и ще се възползвам от новия му видеозон- тип" космически кораб" :D или там какъвто беше.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #313 -: Февруари 08, 2011, 14:54:00 pm »
Първо честито на новите мамита                                                           ,а към по старите :wink:какъв беше номера който давахте за контакт в Ла редут
« Отговор #314 -: Февруари 08, 2011, 15:15:36 pm »
Сперанца, Ейлле, Маригри сега да не се разочаровате, да искате да се качите на видеозона и да се изстрелвате в космоса и после и кафе да ви сервира:) Просто е много по-нов, с по-голям екран и всичко се вижда много хубаво и детайно. Самият той му се кефи страшно. Благодаря за посрещането в мъжката компания. Майтап да няма, направихме един футболен отбор:)
« Отговор #315 -: Февруари 08, 2011, 15:25:55 pm »
tucy, мерси за списъчето  :D ох почва да ми "пари под дупето" хихи... :D Направо завиждам на момичетата с вече определени дати, но при мен ще е естествено, така че ще си чакам  :D

Момичета, видях, че се обсъждаха контракциите по назад. Разбира се, че трябва док да се произнесе по въпроса и ние не можем да даваме диагноза на негово място. Аз съм с контракции от 22 гс  :? и на док ходих, и до болницата ходих за второ мнение, но и не спрях да чета по форумите  :). Ще кажа само какво излезе при мен, контракциите бяха от преумора, работа стрес, градски транспорт и т.н. Това, което всички лекари ми казаха беше, че имам нужда от почивка. Спрях работата и се родих, контракциите от 30 паднаха до 5-10 на ден. Но при мен бяха безобидни, тъй като шийката ми не беше скъсена. Това е много важно, но пак само с преглед може да се установи...Сега от 33 гс някъде имам и болезнени контракции, а шийката ми още не се е скъсила  8O При всеки е индивидуално, моят съвет е при над 10 контракции на ден веднага да се обаждате на док и да ви прегледа шийката, за да се вземат навреме мерки.

Радвам се, че доста нови бременни се появиха, успех и леки бременности ви желая  :) Темата да се пълни с още мнооооого нови бременни !!!

човече на мен ми идва да се изстрелям с този супер ехограф хихи, ние не можахме да видим личицето на нашата бебка, защото все се криеше с ръчички...

*
« Отговор #316 -: Февруари 08, 2011, 16:00:22 pm »
Благодаря ви от сърце за милите и хубави пожелания  :).Честно и на мен ми се иска за са шаренички  :P.
Чудя се как и кога ще може да се определи дали са еднояйчни или разнояйчни и пола разбира се  :wink:.Някой от вас може ли да ме осветли малко по въпроса ???

На вън е просто разкош, но за жалост аз съм затворена в офиса  :(

Готин ден , мамита   :balk_69:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #317 -: Февруари 08, 2011, 16:24:47 pm »
Отдавна не съм писала, но съм в час горе - долу какво става  :).
Топси, аз също имам стягания на корема, безболезнени. Докторът ми каза, че са Бракстън - Хикс и ако не са регулярни или на често - се водят просто подготвителни. Ние сме с един термин, но е добре, че си се консултирала с доктора си.
Норе- честити ти 2 сърчица!
Сарич, успех!
Приятна вечер на всички!
« Отговор #318 -: Февруари 08, 2011, 16:27:14 pm »
Хахахаха, Човеченяма страшно няма да се разочароваме, ние сме ветерани на този етаж и сме свикнали с всички екстри, най-много да не ни се става от видеозона и да се налага да ни вдигат с ритници от това чудо на технологиите :D.Е това за кафето направо ме уби, ако и кафе прави то смятам , че можем вече там да си правим срещите вече с мадамите от АГ-ВАРНА :lol:,представям си щом нашия док така му се кефи значи наистина е много забележителен!!!
*
« Отговор #319 -: Февруари 08, 2011, 19:09:20 pm »
здравейте,

нещо става с моите постове, вече втори не се публикува в тази тема, не зная защо. но ви благодарих  за мненията за ваните и ви питах дали някоя от вас знае каква е процедурата при раждане на бебе в чужбина и записването му в бг след това, аз и майчинството ще трябва да си взимам в бг.

честито на хоуп и човече, да са ви живи и здрави бебетата и леки бременности.

аз да се похваля, вчера бях на видеозон, не само, че не ми е къса шийката и не се скъсява, а даже и "пораства" с милиметър два, което е майтап разбира се, но си стои маллко под 4 см и док каза, че може и да пренося с така шийка. но съм съгласна, че при контракции и дори само при болки (при мен се оказа, че болките в ниско в корема и в кръста са си били контракции, аз също мисля, че се случват от преумора) трябва да се види състоянието на шийката да не се шашкаме излишно. утре ще ги видя на английските ехографи колко ще я изкарат, взела съм си и снимка да им тупна в главата.

видяхме се с девойката - почти килограм е станала, много се изненадах, че толкова бързо е наддала, за няма и три седмици повече от 300 гр. лекарката ми каза, че приича на мен, щото имала бузи и малък нос, много беше приятно да мога да й се радвам, а не да умирам от ужас, че може да стане беля не дай боже.

другата новина е, че се разболях баш накрая на грипа и престоя ми в софия, та днес пътувам кашляща и едва дишаща. само да ви кажа, предупреди ме лекарката ми да отказвам антивирусните препарата ако ми предлагат, каза, че ако се наложи е по-добре антибиотик да се пие, да знаете.

ще кача малко снимки на шкембето си и на бебето, а пък стаята, края на месеца като я понаправя, но става ужасно претрупана с мебели, въобще не знам как ще се оправя, а така исках светлина и  простор, но ще го мисля.

не знам вие как сте, но аз съм станала една жена, дето никога не съм била, от онези дето все нещо чистят и подреждат и все са недоволни, че не е достатъчно подредено. то бива гнездене, ама не е ли рано? и аз се светнах, че то време никакво не остана и, че всъщност съм бременна, което значи, че някой неща ми стават по-трудни или невъзможни вече, все си мислех, че всичко ще мога сама да си правя, ама май няма да може.

сараапл, честита ти дата, имаш такъв запас от стиснати палци, че със сигурност всичко ще е наред.