Привет от мен
Точно се прибираме от лекарката /тази дето ми е в СЗ/, тоновете са чудесни, бебето е бузесто, наснимано, абе...как си требе. В крайна сметка с теглото на човека, нещата ще са като на "Супершоу Невада" и дали има познал точните килограми, ще се разбере следващия четвъртък
Двамата лекари замерват по различен метод и твърдо прогнозите им са си с по 200гр. разлика. Според тази тук, малкия сега е близо 2800, по мерките на Д-р Даскалов - вече ще е към 3000. Абе при всички положения за секциото няма да е чак толкова дребен, колкото се опасявах, това е важното.
ileini И аз си го помислих това за откритите рафтове, прахоляка, а все пак ще се вижда и целия панаир... Имам чистачка, но веднъж седмично - няма да стига да се почистват, особено пък бели, а и онзи звяр котката само ще се чуди как да се почекне там /тя цял живот си мисли, че е статуетка/. Ей сега бях в АИКО и май харесах нещо по-практично. Пак е бяло и е като много високо нощно шкафче, с дълбоки чекмеджета, някъде колкото скрина на бебето май е високо. Мисля да си махна моето сегашно нощно щкафче и да сложа това на негово място - хем ще има къде да си поставя нощната лампа, хем е близо до "бебешкия кът", хем всичките джунджурии ще са на закрито, а и има достатъчно полезен обем въпросното - може да събере доста неща
Остава сега да намеря още едно такова, но доста по-тясно, за да го паркирам между кошарата и бебешкия скрин и ще съм напълно готова мисля.
Ходих и на шопинг за сутиени и гащи. Взех все пак два за кърмачки, от много фин памук, от тези на които ми се откопчава чашката. Абе грозни са си, дума да няма, ама са най-малко грозните възможни от вида.
Може би изобщо няма да ги ползвам, ама реших да имам за всеки случай, поне за болницата. По 25лв. са, не е голямо набутване. Взех си и едни много дълбоки боксерки, пак от фин памук, които струва ми се ще са много удобни след секциото. Остава сега да си купя и от тези "бюстиенца", но не можах днес да намеря памучни, само от найлоновите имаше, а и най-големия размер не ми събра "вимето" хаха, но тези дни ще намеря памучни отнякъде. Ако кърмя изобщо, май ще си ползвам сутиените на Триумф, които си купих за бременността, просто не намирам нищо по-добро от тях. Те са с твърда чашка /без подплънки и без банел/, но са точно форма "уондърбра" и хубаво крепят бюста, а и формата си стои ОК. Исках да си взема още такива, ама се оказа, че тук не ги внасяли баш този модел.