Раиска, ако бЕлото свърши работа - ще имам да те черпя. Ти до този магазин ли живееш бе мацка?! Сети се кога да кажеш, щях да мина да пия едно кафе и да видя малката сладкишка на живо, ама на - скатала си се
Под "антицигания", поне аз не разбирам подреденост, а "интериорни решения". Имам приятелки, които за децата си обзавеждаха на принципа "бе то да ми е удобно, пък все тая как изглежда и вързва ли се на нещо" - тяхно си право де, ама не ми е по вкуса на мен. Една девойка си беше направила спалнята като ония магазини "за един лев" и още нещо....
Една тежка, резбована родителска спалня, гардероб, тоалетка и нощни шкафчета от същия вид, два ката завеси пак такива тежки, копринени тапети в съответния десен. И между всичко това - набутана розова кошара за бебето с чаршафи в няколко милиона цвята, някакъв пластмасов шкафо-повивалник декориран на още по-шарени клоуни от материал "чиста мушама". И понеже нямало място за натуриите на бебето - беше изтипосала и два пластамасови шкафа от тия с чекмеджетата от по 20лв. в различни цветове и всичко това набутано просто където имало място за него. Е ТЕ ТОВА си е цигания за мен и никаква "практичност" не я оправдава, може човек да се понапъне, да помисли, "да му мяза" както се казва.
Пък и какъв естетически вкус ще създадеш у детето си, ако расте оградено от подбни "декорации"?
Иначе и сега обичам "творчески безпорядък", така ми е по-уютно, не да е наредно и стерилно като в аптека. В това отношение точно - скоро няма да имам ниииикакъв проблем си мисля
като се затъркалят навсякъде шишета, биберони и пр. бебешки чудесии ще ми е "АРТ до дупка", ама ще ми е кеф!
Камбозолка - нЕма грижи бе, важното е че аз разбрах, че не си ме разбрала, пък и все ще ти простя по "колегиална линия" /ти си знаеш каква/