marsi , така е то в началото. Аз веднъж ходих на УЗ два пъти в един ден
Беше точно като видяхме сърчицето. При първия лекар ми показаха пулсиращата точка, бях супер щастлива, ама пък дисковете им бяха свършили и не можаха да ми го запишат. И като се повъртях един час, взех да се съмнявам направо дали и какво съм видяла, да не е грешка /беше окло 7 ГС/ и отидох още веднъж, на второ място, където вече ми записаха прегледа. Предполагам се сещаш, че въпросния диск го съдрах от въртене после - "даааа има сърчице" и пак пусках отначало. Повечето хора около мен, непрекъснато ми даваха "наклони" по въпроса защо съм ходела често на ехограф /не че съм им искала мнението де
/, държала съм се била като луда, другите бременни не правели така и пр., ама хич не ми дремеше. Ходех си толкова често, колкото ми се доще, ако имам нужда просто да видя бебето за лично спокойствие, или просто за удоволствие. Ако върна времето назад и сега бих постъпила така. Ако имаме късмета за второ бебе-пак. Важното е аз да се чувствам добре и спокойно и ако УЗ е начина - няма лошо.
Аз най-после се натутках с бебешкото обзавеждане. Качила съм снимки в албумчето, ако на някой му се гледат.
Обаче с бебешките мебели имам един проблем, който така и не мога да реша... Искам да монтирам на стената някакви рафтове/етажерки за бебешките джунджурии - мазила, шишета, биберони и пр., но нищо подходящо не ми попада, а вече няма за кога да поръчвам на мебелист да ги правят специално...
Етажерките, които бяха опция към самите мебели не стават за нищо, понеже са супер малки и като сложиш 2 лосиона - дотам, а на мен ми трябва нещо с повече полезна площ. Не знам вече къде да търся подобен артикул. Ако някоя от вас е виждала някъде нещо, отговарящо на моето търсене - ще съм много благодарна да сподели, аз тотално зациклих по въпроса. И как ме е яд, че не е готова още нашата ИКЕА, ако имахме - би било много лесно, ама нъц. А до Солун, където е другата най-близка да се хукна за рафтчета 10-ина дни преди секциото - вече ще ме обяват за луда и то с пълно право
Хубав ден на всички!