0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За сега е това, готови сме вече с всичко, само чакаме да дойде дата и да станем законно семейство
:cheerleader:Ще имаме сватба , а после ... :married:
Ето добра новинка в седмичната тема :)
Коя дата избрахте? :)
Добре дошли и от мен на новите момичета :welcome3:
nadito84 Тихичко честито и леко бременеене
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
УЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :)

Много се радвам. Дано имаш най-леката и прекрасна бременност :)

*
Добър ден, сладурки!Започвам да чета хубави новинки ::)), а дано от днес нататък все така да е, че напоследък лоша работа....
Лиони, радвам се безкрайно за хубавите резултати...въпрос на време е просто всички да станем мами!Много хубаво, че подготвяте нещата около едно от най-вълнуващите събития в живота, много късмет ви желая :) Кога ще е сватбата?
Лора, а дано те подмине баба Яга, стискам силно палци!
Дяволче, съжалявам искрено за теб...знам какво е, скоро и аз преживях подобно нещо, думите са излишни. Бъди силна и не се предавай!!! :bighug:
Добре дошли на всички новоприсъединили се към групичката мацки и много късмет!
Нади, честито тихичко с пожелание за една вълнуваща и спокойна бременност   :crossfingers:  :cheerleader:
Рени, а от теб мила, искам след днешния преглед при докича да кажеш колко сте пораснали,стискам палци силно :crossfingers:
На всички стиснати палчета, кой за каквото си поиска :) и един прекрасен следобяд желая!!!
здравейте момичета имам отсъствие тези дни но се налага детенце какъв вирус го бе лепнал едва оцеля няма време за компютъра но слава богу отшумя и пак сам на линия честито на nadito84 и добре дошли на новита съфорумки успех им пожелавам
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
nadito84, честито и лека бременност ти желая! :bighug:

bebeshori, благодаря, мила! Много късмет и на теб! И на всички останали момичета!
*
Добър ден милички щъркеланки :)

За закуската закъснях, но все пак Мимс, благодаря!
На новите момичета Tonita80 и icebs добре дошли  :balk_7: Дано скоро мечтите ви за бебе станат реалност  :D
На Надито84 тихичко Честито :) Лека бременност Наде, и един здрав и пухкав бебок накрая!  :babyflips: :sucky:
Мони, ти как си миличка? Готова ли си за срещата с бебо?
И Сари и тя се загуби, очаквам всеки момент някой да сподели за нейното чудо  :stroller: stork-boy ylinfant

От мен много приятни емоции и стойте на топличко. Тук вчера при нас беше -34 С .. Измръзнаха ни ушите :)

nadito84, честито, страхотна новина  :crossfingers:

аз днес започнах с меренето на БТ, но нещо май не се получи както трябва ...  :( снощи си мислех да я меря ректално, но сутринта като се събудих в 6.30 много ми се спеше и реших да е орално ... и показа 37.10 ?!? не е ли малко висока? нали се предполага, че в първата фаза трябва да е под 37 поне  :balk_113:
Или този дигитален термометър за нищо не става! Или ако виното наистина влияе - снощи пих една чаша червено вино, може би и от това да е?!
Момичета, обнадеждени сме и двамата.Ендокринолога на мен ми направи ехография на щитовидната жлеза.Всичко е в норма, няма образувания.Поиска да повторя TSH и някакъв TRAK.Според него всичко ми е наред, можел да ми предпише нещо  веднага ще го сваля, но не се връзвало, само той да е висок (можело и грешка да е).Каза, че ин-витро или ИКСИ се правели ако жената не била наред.Това е като цяло при мен.Правя ново изследване и отивам пак при него.
За мъжа ми - личния лекар го е прегледал.Имахме съмнения за едно образувание (да не би да е варикоцеле).Не беше, било нещо като прегъване или нещо такова.Казал му, че с неговите 8 млн можел всички жени в България да оплоди.Че 1.8 млн/мл е било много добре, в сравнение с други случай идвали при него.Имало един човек, който 1 жив сперматозоид нямал, но му правили пункция и жена му забременяла.Казал му още че ин-витро и ИКСИ по фонда се правели, когато били под 100 000 живите нормални сперматозоиди.За нас казал или 50/50 да стане по нормален начин или инсеминация, където 100 % щяло да стане.Слънчицето ми каза, че се е успокоил.3 дена не могъл да спи и само го мислел, но сега бил обнадежден.Също така да повтори спермограмата след 5 дни въздържание и преди овулацията ми 3-4 дни да се въздържа.Пратил го е при някой във Военна Болница.Дано е прав доктора.Можел да ми предпише на мен някакви лекарства за стимулиране.Ще видим как да действаме нататък.

Отделно искам, не искам казах на майка ми (мъжа ми не искаше тя да знае, но покрай доктора днес разбра).Тя ми спомена за добър лекар, който лично е имал този проблем и да отидем при него (Петър Симеонов - уролог).Някой да има впечатления от него.
Момичета, стискайте ни палци.Сега се замислям като си оправя хормоните наистина да опитаме инсеминация.

*
Здравейте ,момичета!
Благодаря ви за топлото посрещане и за страхотните пожелания! :balk_16:
Чакаме те, бебчо....
*
Златен дъжд, много се радвам за вас! Дано още първата ви инсеминация да е успешна! :)))
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Тонита80, Исебс, добре дошли сред нас! Момичетата вече са ви пожелали да не се задържате много тук, а беж към "Бременната" тема!
Миме, не го отписвай още този месец, тя БТ може да се покачи пак!
Serendipity, лекувай инфекциите и пълен напред!
Надито84, честито и лека браменност ти пожелавам!!! Внесе малко надежда в темичката
Златен дъжд, така ви искаме - обнадеждени и двамата!
Та да се оплача сега - заговорих днес за прословутата спермограма и... Скандал, сълзи... Ами ако кажел доктора, че не можел да има деца, не не никакви спермограми и процедури нямало да правим :balk_145: Като не ставало, не ставало и край osi_12. Пак се отчаях, офф... Спирам, че стана дългичко.
Лека вечер, момичета :bighug:
*
Гери, благодаря за пожеланията! Най-много се ядосвам, че досега не се е сетил никой да ми направи задълбочени изследвания и не сме ги открили по-рано. Според лекаря, най-вероятно ги имам от години...
За спермограмата - разбирам те и честно казано не знам какво да те посъветвам. Бившият ми съпруг беше същият, дебела глава. Ако вие можете да разговаряте, опитай да го убедиш, че е за общото ви добро и никой няма да му се сърди, ако не дай Боже, има някакъв проблем в него. Срамно няма, мъже с репродуктивни проблеми има много, хубавото е, че и решения има днешната медицина за повечето случаи. Успех! :)))
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета!

Надито84, честита бременност! Пожелавам ти безпроблемни оставащи дни и леко раждане! Късмет!

Златен дъжд, радвам се, че сте успокоени! Стискам ви палци всичко да се подреди!

gergana :-), неприятно е това със спермограмата. Но ти му кажи на твоя мъж, че никой лекар няма да му каже толкова тежки думи още в началото. А и вашата история е като "нероден Петко" - нали още нищо не се знае, може да излезнат перфектни резултати.
Моят мъж казва по отношение на спермограмата: "Съчетавам полезното с приятното!"

Поздрави на всички и хубава вечер!
...Ако вие можете да разговаряте, опитай да го убедиш, че е за общото ви добро и никой няма да му се сърди, ако не дай Боже, има някакъв проблем в него. Срамно няма, мъже с репродуктивни проблеми има много, хубавото е, че и решения има днешната медицина за повечето случаи. Успех! :)))
:good_post:

Гери, няма да му се даваш и няма да се отказваш!!! Говори с него, убеждавай го, защото времето минава, а понякога се оказва, че проблема е малък и се отстранява бързо ... И после, хоп, бебешоооор  :bori_001:
*
Здравейте момичета! Благодаря отново за милите думи. Жени, Мали, милички много добре знам какво е, не ми се случва за първи път за съжаление. Това ми е втори мисед и знам процедурите... Знам че с времето болката отшумява, но все остава малко... Но нали сме жени, силни сме, ще се справим и с това, просто нямаме избор.
На новодошлите добре дошли, стискам палци от все сърце да не се задържате много тука.
Наде, тихичко честито мила, много да се пазиш сега с тези грипове, лека бременност и на финала здраво и сладко бебче.
Лека вечер  :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Здравейте,момичета!
Аз съм новичка във форума и още съм малко неориентирана  :oops:
Как решихте да започнете да работите за бебенце? Ние напоследък си говорим много често,но и двамата все още не можем да се решим  :oops: Това е много голяма крачка и човек иска да е максимално сигурен, че моментът е дошъл,че си абсолютно готов...
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ivi_02][/url]
За сега е това, готови сме вече с всичко, само чакаме да дойде дата и да станем законно семейство
:cheerleader:Ще имаме сватба , а после ... :married:
Ето добра новинка в седмичната тема :)
Коя дата избрахте? :)
датата е 13.02
*
Здравейте, момичета!

Надито84, честита бременност! Пожелавам ти безпроблемни оставащи дни и леко раждане! Късмет!

Златен дъжд, радвам се, че сте успокоени! Стискам ви палци всичко да се подреди!

gergana :-), неприятно е това със спермограмата. Но ти му кажи на твоя мъж, че никой лекар няма да му каже толкова тежки думи още в началото. А и вашата история е като "нероден Петко" - нали още нищо не се знае, може да излезнат перфектни резултати.
Моят мъж казва по отношение на спермограмата: "Съчетавам полезното с приятното!"

Поздрави на всички и хубава вечер!

:good_post:

Брей голяма активност, голямо чудо, не мога да смогна да ви прочета, а и доста работа напоследък  :(
Пожелавам лека вечер на всички, утре ще гледам да попиша повече  :bighug: :bighug: :kiss: :kiss:

:D

*
Здравейте мили приятелки .
Благодаря на всички за подкепата .Аз малко рядко влизам,но с тази нова  работа направо нямам много време.
 :welcome3: на новите момичеъа ,дано не се задържате много в тази тема
@естито на момичетата ,които са видели двете чертички -Леки и ебзпроб;лемни месеци .
На всички ви стискам палчета и се моля за добри новини .
Добро утро на всички!
Хайде чакам ви да се събудите и да похапваме.

Дъждец видя ли какви хубави новини донесе,а ти се отчая от самото начало.Няма да се предавате така лесно- :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да завърши добре.
Гери в никакъв случай не се предавай за спермограмата-задължително го убеди.То и моя мъж в началото се дърпаше,но с много мрънкане се предаде,дори вече има тренинг :)(има си 3 спермограми)-тъкмо е готов за инсеминацията.
Наде честити ти  :bfp:.Леки и безпроблемни  :cloud9:.
Момичета мен ме отпишете вече-вчера се чух с лекарката-в понеделник даваме старт на прегледите и живот и здраве в средата на месеца ще направим инсеминацията.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и повече късмет.
Лек ден!