0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро,

Миме, както винаги първа със закуската :):)

ХУбав ден на всички

Добро утро дами :)
Да отчета резултатите от снощи.
Докторката каза че много добре съм се повлияла от Клостила. В ляво се виждат 2 хубави яйчица с р-р 19мм, а в дясно като че ли има излив. Матката е много хубава. Демек... време е за лов. ОБАЧЕ... сглупих и казах на мъж ми, че е време за родео... и той:  "ЙОК... не мога.... Глава ме боли... не трябваше да ми казваш... сега няма да стане..."
Голям рев му дръпнах... Наложи се тежката артилерия да вадя посред нощ... ама се справих :lol: довечера ще го мисля пак.
Притеснявам се от тези отрицателни тестове обаче... ако наистина това, което се виждаше, е било излив, то защо тестовете бяха отрицателни, и защо не стават положителни заради тези хубавици в ляво???? Чудя се дали да си купя още една опаковка тестове, или да не се стресирам допълнително  :?
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Добро утро момичета .
Ренка с ден закъснение ,ти благодаяр за прекрасната темичка -дано се изпълни с много положителни новини.
Мариа  благодаря за страхотната закуска .
При мен се появи преди 2 дена  :witch:,но другата седмица се мятаме в ловуване .
Аз да се похваля ,че от вчера започнах ,нова работа и съм много щастлива .
Пожелавам на всички успешен и влюбен месец .
E, момичета. какви са тия вещици.. Ще ви бия.. надявам се за последно да са дошли..та после чак след 9 месеца...

Момичета, готови са ми ТАТ и МАТ.

ТАТ  16.53IU/ml   (до 115)
МАТ-(TPO) 12.58IU/ml   (до 34)
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 11:54:16 am от Златен дъжд »

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Аз все още съм в болнични. Да ви споделя, че тестовете за овулация много ме объркват. Все съм в колебания положителен ли е или отрицателен. Например вчера имаше две черти, но тестовата беше леко по-бледа, но почти подобна. Днес тестовата е почти невидима. И аз реших, че вчерашния тест е положителен, но дали съм права?

Златен дъжд, аз ти препоръчвам за мъжа ти проф. Филип Куманов - ендокринолог и андролог http://www.philip-kumanov.hit.bg/articles.html?x=1. Моят мъж иска да отиде на консултация при него, но ние сме от Пловдив и организацията е малко сложна. На нас ни го препоръчаха двама ендокринолози.
На теб не ти ли казаха да изследваш и FT3 и FT4? Питам, защото когото аз си изследвах TSH, ендокринологът ме накара за изследвам и тях.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Миме, дано сънищата ти се окажат пророчески! :crossfingers:
Котаранке, радвам се за хубавите новини! Хайде успешен лов! Само да попитам какво е излив  :oops:?
foveri, честита нова работа!
Златен дъжд, в референтни стойности са. Въпреки, че и аз пусках скоро не мога да коментирам. С терапията, която ще ти назначи ендокринологът ще влезе и ТСХ в норма.
polisia, каква марка тестове ползваш? Така като гледам ако се покачи и следващите дни Т, може и да е бил положителен вчерашният тест.

Успешен ден на всички!
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 12:40:30 pm от gergana :-) »
Не, тях не ги е искал Polisia.Става въпрос за д-р Демирчем от ВМА.Имам час за него в Четвъртък.Той искаше само тези 2-те да пусна, след резултата на TSH.

*
Ехоооооо здравейте сладурки, голямо обсъждане пада на тия изследвания  :D, дано са ви последните милички и скоро да ни зарадвате с ++ ++ тестчета.
Ами Пете,Йоли заповядайте,какво чакате, че още не сте дошли, то никога не е късно, е вече съм сама ама пък купон винаги може да стане.  8) 8) 8)
Аз днес през нощта ставах да изпратя мъжо и незнам колко реална ми е БТ, ще ми се вече да се покачва, иначе сме изтървали ову.
Галенце страхотно миличка честито ти повишение и хайде в края на месеца и друго да ти честитя  :wink:
Бебешорка с какво ще те стимулират миличка
Миме благодаря за закуската и дано сънищата ти се сбъднат, малко остана :wink:
Успех на всички с изследванията,прегледите,лова и за каквото се сетите още -а аз ви стискам палци  :crossfingers:
Минавам да се разпиша и за днес .Добро утро макар , че си е ден , но безработните сме така  :lol: аз имам някакви болки в корема и гърдите и май чакам да ми дойде , но пък Т си ми е висока ще видим има още няколко дни  :). Искам да ви попитам , докато чакам да дойде време за доктора дали да не си пусна едни хормони и да отида направо с тях и спермограмата или да изчакам  :??
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
polisia, каква марка тестове ползваш? Така като гледам ако се покачи и следващите дни Т, може и да е бил положителен вчерашният тест.
Вече втори месец използвам Clear choice - американски според упътването. Вътре са 7 теста за овулация и 1 тест за бременност. Струват 8 лв. и нещо. Доста са изгодни. Преди това използвах Oview. От тях също бях доволна.

Златен дъжд, след като това е назначено от ендокринолог, сигурно така трябва. Аз споделях моя опит. Успех и вярвай, че всичко ще се нареди!

Лора Райчева, не зная за кои хормони питаш? Но ако става дума за LH, FSH, Естрадиол - те се изследват между 3-5 ден от началото на цикъла. Пролактин - може през целия цикъл. За тези се сещам в момента.
Най-добре почакай доктора да ти каже кое да изследваш. И най-добре се консултирай с него в първия ден на цикъла, защото ако се наложи да пускаш хормони на третия ден, да не пропуснеш времето.
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 13:05:49 pm от polisia »
polisia точно тях  :) , аз попитах в цибалаб едните ги имат като пакет и се правят действително в началото , а пролактина малко след това около 20 ден ми казаха , но ако може и по друго време още по - добре , благодаря за отговора  :D
Само да попитам какво е излив  :oops:?
Ми........ :ask: така пише на планчето ми... или поне така го разчитам. До колкото разбрах се има предвид че овулацията се е случила много много скоро преди УЗ и това се вижда като "излив"... аз поне си го представям така като ви го обяснявам.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Здравейте на всички! Аз се прибрах в Бг и почвам с лошите новини... Днес бях на док и очаквах хубави резултати, а тя направо ме шокира  8O  Каза ми, че ембриона няма пулс, загинал е преди седмица... Такъв рев му дръпнах, че нямам думи... Каза ми да отида утре сутринта да ме чистят... Казах и че в Англия съм била на преглед на 17.01. и че сме видели сърчицето, но тя каза че оттогава не се е развил изобщо, останал си е на същите размер - 1 см...
Толкова много се радвах, а сега... света ми се разпадна за минути...
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Абе какво става? В последно време само лоши неща научавам osi_7.
Малкото дяволче, много съжалявам мила. Думите надали ще помогнат, затова силно те прегръщам  :bighug:.
Ох момичета от няколко дни не мога да си намеря място. Една позната с която имаме един месец разлика в бременността в петък по спешност я вкарват в МД. Получила някакво течение, обадила се на доктора, а той й казал че това е нормално за бременните жени без дори да я е погледнал. Отивайки в МД се оказва че течението са окоплодни води. Като резултат изваждат бебчето със секцио. Милото 40мин. е било в кувиоз, но накрая не е оцеляло. Направо като се сетя и постоянно ми се насълзяват очите. И ми е едно сдухано :balk_145:.
Както и да е. Не искам да ви занимавам повече с тези тъжни новини.

malkoto_dqvolche , отиви все пак на още един лекар.. това е направо шокиращо.. Наистина не мога да повярвам.. и много съжалявам :(:(

Туци, какво е това... направо кошмар.. милото детенце.. горката майка :(:( Нямам думи...какви са тия лоши новини :(:(

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
malkoto_dqvolche, много съжалявам за случилото се! Каквото и да кажа ще бъде малко...
*
malkoto_dqvolche, надявам се да е някаква нелепа лекарска грешка всичко...
Прегръщам те силно! :bighug:
*
Малко дяволче ОТИВАЙ ВЕДНАГА НА ДРУГ ДОК. искай второ мнение, не се доверявай само на един - те много обичат да чистят, моето бебе ако не беше паднало нямаше да им дам да ме чистят.
Ох кофти е, когато чуваш лоши новини, чувствам се толкова безсилна , немогапо никакъв начин да помогна, ако мога кажете , ще го направя :( :(
Здравейте милички!
Аз все късно се включвам но много работа напоследък
Малко дяволче както ти е казала Жени то от тия доктори аман  :x отивай на друг док,как тъй с лека ръка и айде да чистят все бързат ли бързат
Жени дано мила сте хванали яйчицето  :crossfingers:
Льони,Жени ами и ние ще се стимулираме с клостил т.е яйчицата,ако всичко е наред с моите тръби,е дано пък не стигнем до там  :)
Фови честито повишение и на теб мила  :D хайде сега покрай новата работа и с други хубави вести да се сдобиеш  :D
Гушкам ви всички и стискам плачоците за всяка една от вас  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!