0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Златен дъжд, не се отчайвай и предавай толкова лесно! Никога нищо не е загубено. Мъжките показатели се лекуват, макар и много трудно. Има добавки и билки, които помагат. Може би ще е добре да повторите на друго място спермограмата за всеки случай. А също така ще е добре и мъжа ти да си пусне някои кръвни изследвания и да направи консултация с уролог и ендокринолог.
Ето ти още инфо - http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=16&id=585&option=com_content&task=view
Документи за фонда се подават след направени редица изследвания и някои процедури.
Освен това ми се струва, че ти си под 30 години и все пак имате време, за да се излекувате и да си имате бебе. Стискам ти палци и ти пожелавам, нещата да се наредят!
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 18:53:35 pm от polisia »
Момичета, имате много специални поздрави от Тони-бонбони. Тя е добре, малкият мъж е вече 2500 гр., влиза в 9ти месец :):)

Миличък дъждец не се отчайвайте в никакъв случай.Всичко ще се оправи.Кажи на твойто момче да се стегне.Мен ако ме питате направи ощи една спермограма на друго масто-никога не е излишен и втори резултат.Всичко се случва ,може без да искат да са допуснали грешка.Най-лесно е човек да се откаже.Вие трябва да се стегнете и да вярвате.
За мъжа ти(прочети му го):
Виж ко мойто момче,не се поднаваме,но това не пречи да те посмъмря.Какви са тези приказки ,че си дефектен,за други мъже и така нататък.Виж ся не трябва да се предаваш и при най-малкия проблем.Че то по тази логика утре като имате бебе(хипотетично) и то се разболее-ко прайваш????Няма невъзможни нища.Просто трябва да се бориш за мечтите си и те ще станат реалност.А и с тази съвременна медицина......ехееее.
Хайде сега вземайте се в ръце и смело напред!Ние :grouphug2: сме с вас  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
Добър вечер и от мен :)
Аз къде се включвам, къде се спотайвам... Наблюдавам ви обаче, да знаете  :wink:
Ренка, страхотна темичка, благодарности, че си ме сложила в ловуващи :) Засега сме на лов наистина :)
Йоленце, с теб какво става, миличка?? Заряза да мериш БТ.. Много те мисля..
Златен Дъжд, съжалявам за неприятните новини от спермограмата. Аз бих я повторила на ваше място. И горе главата, има решение и вие ще го намерите, сигурна съм!
При нас никакви промени, работим и работим..и предимно това. Последните няколко седмици не можем и да се видим даже, аз на работа сутрин, мъжа ми вечер.. Сега покрай фертилните дни трябва да планувам  кога и как да :bed: :bed: , а много не обичам тея плануваните "срещи на високо равнище"  :oops:
Едно хубаво нещо се случи, повишиха ме в новата работа.. От 1ви вече съм супервайзър на рецепция и много се радвам (защото аз от менаджерска позиция дойдох и много ми беше "терсене" така... )Но, нещата ще си дойдат на мястото постепенно. Поне шефката ми знае, че ще правим ин-витро другия месец и имам нейната подкрепа по смяна на графика и тн докато сме в процедура...
Унесох се от писане аз!!  :D
Лека седмица момичета-кокичета  :flower: и много  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Гальонди , това е похвално много малко работодатели биха реагирали така  :D
Здравейте муцки !
Ренка много хубава темичка мила ама как всички сме там където трябва  :),благодаря ти миличка,е аз днес за закуска си посрещнах гостенката.Дано темичката се напълни с много  :bfp: :bfp: .
Йолинка благодаря мила че ме мислиш и на всички много благодаря за подкрепата  :bighug: :bighug:
ами преди малко се прибрахме от и съм много доволна  :) голяма съм пъзла  :oops:
заешко сърце това е ......:)
Доки много ме успокои Хламидия IgG беше съмнителен резултат вероятно във времето съм прекарала някаква инфекция Хламидия IgA-отрицателен  :ywoohoo:
така се е получило и с токсоплазмозата-IgG-положителен, заболяла съм вероятно по времето с бременноста ми с близнетата,IgM-отрицателен
Записахме час за неделя за цветна снимка,и от другия МЦ започваме стимулация
Златен дъжд както са ти казали момичетата резултатите не са добри но важно е да гледаме напред,много момичета отишли при д-р Владимиров вече си имат бебчета
Гале честито повишение миличка всичко ще се нареди виж започват добрите новини,сега следва да дойде едно хубаво  :bfp:
Мунче сладко цунки на бебко  :D радвам се че ни навестяваш
Айде че аз като Йолчето попрекалих май  :lol:
Лека вечер сладки!

Вярвам!!!!
Момичета, някой добър уролог/андролог да препоръчате.Спермограмата ще я повторим няколко дни преди прегледа, така го мисля.Днес се замислям дали изобщо от всичко ще има полза, дали лечението което ще трябва да се проведе ще помогне.Иска ми се направо да действаме за инвитро или ИКСИ.Четох вече доста случаи, че при такава диагноза, ИКСИ е най-доброто решение - и това се е предлагало в случаите, които прочетох.Че естествено забременяване няма как да се получи...
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 21:55:15 pm от Златен дъжд »

*
Златен дъжд, миличка не се отчайвай. Момичетата вече са писали затова няма да се спирам на резултатите от изследванията, пък и не съм чак толкова компетентна.
Отиди гушни мъжа ти и му кажи да се стяга, да не се предава. Няма дефектни хора. Все пак сме в 21 век и ще си имате бебче по един или друг начин. Много стиснати палчета и много силно ви прегръщам и горе главата  :bighug:.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Бебешори, от няколко дни се каня да те попитам - токсоплазмозата защо ти я назначиха? В смисъл има ли някакви симптоми, които да подскажат наличието на такава  :ask: Питам защото имам коте (пък и откакто се помня все котета отглеждам) Или да взема да си самоназнача изследването ли?
Бебешори, от няколко дни се каня да те попитам - токсоплазмозата защо ти я назначиха? В смисъл има ли някакви симптоми, които да подскажат наличието на такава  :ask: Питам защото имам коте (пък и откакто се помня все котета отглеждам) Или да взема да си самоназнача изследването ли?
Гери на мен ми го изследваха заради аборта наскоро,повечето лекари не го изследват преди бременност,при мен нямаше симптоми лекарят ми каза че се проявява като настинка-зачервено гърло и температура,кажи че искаш да се изследваш и ще ти го пуснат. 

Вярвам!!!!
Бебешори а за каква стимулация говориш, пропусняля съм, извинявай
 :bighug: :bighug:
*

• 1357
Бебешорче, благодаря за бързия отговор :balk_21: Ще поискам да ме изследват за всеки случай. Радвам се, че при вас новините около изследванията са вече добри!!!
*
Гери, на мен също назначиха изследване за токсоплазмоза. И аз, откакто се помня, все сме имали котета, та знае ли се... Дано нямам нищо. :)))
*
Дъждец, съжалявам за резултатите! :? Но няма да се отчайвате! Нашата диагноза беше дори и малко по-зле  :wink: но виж ни, почти на финала сме  :wink: Дай Боже всичко да е ОК!
Ако искаш подробности - на лични! :wink: или в темата, която Цигу ти е пуснала  :wink:
За уролог - д-р Кацаров ви препоръчвам. :wink:
Еййй, Галеее, честита нова служба! Дано ти е на късмет тази година! :D
Serendipity, така е! Страхотни са! :wink:
Жени, ами свиркай бе душо! И ние щяхме да отскочим :wink:
Рени, поздрави Тони и от нас! :D
 И да не пропусна някой, пожелавам ви лека и спокойна вечер на всички! :wink:
ПП: А ето и за късмет на ловуващите -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*

• 1357
А,Serendipity, ние с теб май правим едни и същи изследвания по едно и също време :wink: Нали и на теб ти предстои цветна снимка. Аз сега от нея се притеснявам и  :balk_172: . Иначе токсоплазмозата не са ми я назначавали (аз не съм и споменавала на док, че имам коте), но ще взема да пусна за всеки случай. Цяла седмица мина и нищо не съм изследвала, ще вземат да се затревожат в лабораторията къде се губя :lol:

П.П. Аз пак под вирусчетата да се разпиша :wink:
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 22:45:14 pm от gergana :-) »
*
Гери, май наистина сме с един и същи план график с тебе! :)))

За коте и аз не съм споменавала. Доколкото разбрах е желателно да се изследва преди бременност.
Мен като ме фидяха със списъка в лабораторията днес, се хванаха за главите. Казаха, че това е почти всичко, което изследват. :))) Пиши как са минали изследванията при теб.

petqst, благодаря за вирусчетата! Дано са ни на късмет! :))
Добро утро!
Днес се поуспах,но сварих все пак да ви наредя масата.

Гале честита ти нова служба.
Златен дъжд не се отчайвай,вярно резултатите са лоши,но варианти винаги съществуват.
Охх момичета последните дни все сънувам бебета или че съм бременна-може би защото положението на работа е толкова напрегнато,че един такъв резултат ще ми е добре дошъл точно на време.Ако не майната и на работата само бебчо да стане-ако не сега се надяваме инсеминацията този месец да е успешна.
Лек ден на всички!

Добро утро и от мен,
Мария мерси да закуската и дано сънищата ти се сбъднат,
аз днес съм в много добро настроение, някак хубаво ми е  :D
Лек ден и успех на всички
Гери и  Serendipity  - чакам ви с добри резултати
Дъждец - горе главата мила, не допускай да се отдалечите със съпруга си един от друг заради тези проблеми, бъди до него кажи му че това е много ама много често срещан проблем за съжаление
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 08:02:41 am от Lioni_R »
Добро утро, момичета.Аз излизам до Цибалаб за ТАТ и МАТ.На мъжа ми му казах, да се успокои.Нещата ще станат, ако трябва и с инвитро или ИКСИ ще си имаме дете.Да не се притеснява.
Миме, страхотна е закуската.

п.с.: Пете, ако решиш сподели с мен на лични.

Добро утро момичета!
Миме прекрасна закуска-веднага сядам.
Мен ме отпишете тази седмица и мойта  :witch: се появи отново неканена.
Късмет на Serendipity и gergana :-) с изследванията ище чакаме резултати.
Гале честита нова работа и нека е на късмет.
Бебче късмет и на теб в ЦС и дано не се стигне до стимулация.
Миме не се ядосвай за работата-тя няма край.Дано тези сънищатада са пророчески.
Лека седмица на всички аз се оттеглям временно.
Спорен ден.