Ха ха,
pimi, я дай телефона, че
Стефи само с поръчки от Кадемлия остава да седна да я занимавам, щото й е малко другата работа
Разкажи моля те малко за айсинга - какъв е като вкус, количество, цена? (трудно е така, като не може да види човек какво поръчва
) Подходящ ли е за трансфери?
Аз съм чела по форумите, че на Кадемлия получават и евтини (до 30-тина лв.) комплекти за карвинг и горелки, но трябвало да ги улучи човек. А от Пловдив как да ги улуча
? Особено инструментите за карвинга,
http://www.profysonline.com/images/jpeg/bID3001.jpgголяма щръклица ме гони за тях
и ако някой види такова нещо (примерно Стефи
), да свирка!
Inke Tinke, "Швартау" беше бадемов марципан, нали? Ако е този, за който си мисля, аз съм го ползвала само за бонбони (мммм... добре, че ми напомни за него!), но тогава още не правех торти с покрития и дори не знаех, че става
Ти готов ли го купуваш или го правиш? Ако е готов, трябва да пише на опаковката дали е бавно или бързосъхнещ.
Фигурките най-лесно се правят с така наречената "формовъчна маса". Е, зависи разбира се в какъв стил искаш да ти е тортата.
С марципна стават различни. Но формовъчната маса е бяла (т.е. оцветява се, рисува се) и съхне за точно време (нито бързо, нито бавно). На вкус.... е, горе-долу става.
Големите опаковки наистина са проблем. Ние играем комбина с колежките. Ако някой намери немска формовъчна маса, тук има 2 кандидатки за части от пакета