Момичета, имате ли идея дали грипните вируси могат да се пренасят от здрав човек. Аз съм здрава, но работата ми е такава,че контактувам с много хора, немалко от които грипави. Ако аз не съм болна дали мога да заразя детето?
Ние изкарахме кошмарна нощ. Докъм 3 всичко си беше наред. После Йосиф, както всяка нощ, се размърда за среднощно похапване. Изпи си млякото, гушнахме се както обикновено и като започна едно стенене, потрепване, въртене. Премерих му температурата-нормална. Към 5, може би, не издържах, станах и пак я премерих- пак нормална. Реших,че от сухия въздух го мъчи нослето. Както си спеше и мрънкаше му капнах физиологичен разтвор. Това го разбуди и разплака.Приспивахме се дълго, а той се опита да попее. После пак мранкане и въртене. В 7.45 пак се разбуди. Премерих пак Т- 37. Въпреки,че знам, че до 38 е нормална за малко дете, му дадох 1/2 доза Панадол. След известно време сме заспали и двамата.Този път спокойно и дълбоко. До 9, когато трябваше да стана за работа и го събудих. Беше много вял и уморен. Не си изяде кашата, пи само мляко. И изведнъж като дойде баба му да го гледа- като с магическа пръчка се преобрази- разскача се, разприказва се, започна да си проси хляб.Не знам какво да мисля! Дали моят стрес не му се предава?Напоследък съм под голямо напрежение...А и му растат 4 горни зъба наведнъж!
Ето, оплаках ви се! Извинете ме за огромния пост!