Здравейте момичета! Днес съм побесняла направо.
Заведох Никол на педиатър понеже ми беше казала да я заведа, че закъсняхме с Пентаксима, а и не са и били още Синфлорикс. Исках да питам докторката защо аджеба. Чудех се дали правят бебешка консултация заради грипната епидемия. А докторката не си вдигна телефона. Ама и те сливи ли има те устата, че не може сестрата да прозвъни 10тина майки.
Но, така или иначе в нашата поликлиника бебетата чакат в отделна стая и има отделен вход за бебешката консултация. Отидох и почаках 10 минути. Звъннах пак на докторката, която ми каза, че не приемат бебета и ме увери, че нямало проблем да закъснеем с ваксините още повече (докато свърши епидемията) и си тръгнахме. През това време в стаята влязоха майка с 2-3 годишно дете и седемгодишно дете, както и баба им. Седнаха си да си чакат за друг някакъв доктор и по-голямото дете кашляше през цялото време. Много любезно ги помолих да излязат от стаята, тъй като са болни, а и тя е само и единствено за бебета. Леле като се развикаха. Нямало място пред вратата на доктора, естествено че били болни, иначе за какво са дошли и отказаха да излязат. Е, наложи се да се развикам и аз, та майката се усети и изведе болното дете, а бабата пуста проклетия си остана да чака в стаята за бебета. Какви хора са това, ех?
Докато ме е нямало, общо 30 минути, дошъл куриер на DHL, от които чакам пратка и ми оставил бележка на вратата да отида до техен офис да си взема пратката. Обадих се на телефона, който са дали и казах, че вече съм си у дома - да донесат пратката, но ми обясниха, че не можело така - утре щели да я доставят. Питах ги за какво, аджеба, плащам да я доставят днес и изрично си давам мобилния телефон, да звъннат ако ме няма, а те ще я донесат утре и пак ще ги чакам цял ден без да зная в колко часа ще дойдат. Направо откачих. Вечно всичко трябва да се урежда с караници и подаване на жалби в тази държава!
Дано вашият ден е по-добър!:)