Лили, мине се не мине и се появи някоя като теб, която упорито иска да убеди всички ни в ефективността на алтернативните методи...
Просто коментирам варианти. Момичето питаше дали може да забременее по естествен начин - нещо, което само Господ знае. Ние, а и докторите можем да кажем 'по-скоро да' или 'по-скоро не'. Нито конвенционалната, нито алтернативната медицини са математика. При мен засега конвенционалната медицина не е помогнала (дано да не ми е навредила), пък да видим. Ще пробвам едното, ще пробвам другото... не разделям нещата и както и да стане - все ще се радвам. Е, алтернативно ще се радвам повече - тъй като парите и болките са по-малко. А и е по-приятно.
И да, скъпи са клиниките. На мен поне ми е трудно да си позволявам техните услуги, но търся варианти за финансиране. Ако имаше статистика за парите, дадени за неуспешни опити и съпътстващите изследвания сигурно щеше да е страшно.
Не бих си позволила да ти говоря в тон 'някоя като теб'. Не те познавам, за да те сравнявам с други жени, а в противен случай е некултурно.