Моля те кажи ми как ги правиш тези пържоли, много рядко готвя телешко, защото не знам как точно да го обработвам месото и ме е страх да не остане жилаво.
Ами резултата винаги е един и същ - ако го правя аз е на подметка
, ако е мъжа ми -стаава сочно и вкусно .Уж правя същото като него -мятам в тигана , обръщам и
С месата за печене или скара се справям катастрофално ,освен ако не е нещо сочно за на фурна, а пък телешкото още повече . За това и аз обикноввенно готвено , ама сега бях взела един шол, които мъжа ми не направи нищо.
Налях и малко вода накрая в тигана -та стана леко задушено в крайна сметка.мъжа ми казва ,че прекалено много време ги държа на котлона ,а им трябва много малко и за това се получава така .
Допълнение днес по темата:
-салата от кус кус с много магданоз, зехтин , лимон и малко кисели краставчики и царевица
- домашно желирано плодово кисело мляко