Докато не родиш и не направите ДНК-тест, няма как да си сигурна 100% кой е таткото.
Иначе можеш да смяташ вероятности, но те все пак си остават "на теория" и толкова.
Ехографският апарат смята възрастта на ембриона по въведени параметри - дата на последен МЦ, залага се на предполагаема дата на овулацията /каквато би трябвало да бъде на теория, ама дали наистина е била тогава.../. "Изчислява" ГС, според размерите на ембриончето, но пак не е сигурен метод, защото всяко бебе си е "само за себе си", развива се според заложените му гени и с различно темпо, при това развитието не е "плавно и равномерно". Та всичко това са "средни стойности", на които не може да се разчита за определяне на бащинство, особено пък в твоя случай когато сексуалните контакти с двама различни партньори са били в толкова малък интервал - само кристално кълбо може да каже. Ама те са в приказките тези "уреди".
Ехото може да изчисли термин +- седмица и нагоре, което както се сещаш, в твоята ситуация никаква работа не върши, че да разбереш от кого си бременна.
Както те е посъветвала и Надин - помисли си добре дали самата ти си готова да бъдеш майка, дали детето ти е наистина желано от теб /независимо кой е бащата/, дали искаш това бебе, дори и при вариант да бъдеш "самотна майка"... Поне аз на твое място - на това бих наблегнала в момента, но аз не съм ти.
П.П. И не бих те съветвала да използваш думите "кошмар" и "бременност" в едно изречение, точно в този форум, колкото и да разбирам притесненията ти в тази ситуация в която си изпаднала. Тук "кошмарите" са от друго естество просто.