Момичета, извинете ме че ще върна вниманието ви към тази стара тема, но може ли някой да ми каже в крайна сметка доктор Велев извини ли се? Сигурно се питате вече, защо се интересувам от нещо минало и заминало... проблема е, че въпросният доктор Велев визира мен в изказването си за 36 годишната, бременна с близнаци и секциото, което й предстои. Тогава през януари месец ми беше последния стадий от бременността и в суматохата съм пропуснала да прочета това във форума и да взема отношение по въпроса, защото както ви казах, се чувствам много лично засегната.
Това, което чух от интервюто на доктора е пълна лъжа, аз нямам тубарен стерилитет, нямам инфекции и съм със сегашния ми съпруг от 12 години, от които 6 пробвахме за дете (последните 2 години, чрез помощта на клиника за стерилитет). Причината за това да нямаме дете е, че аз имах проблеми да доизнося плода, имах и скорошен аборт преди бремеността ми с близнаците. Опитите, за които Велев говори са 3, а не 4 и то 2 реални със стимулация и един ЗЕТ. Към инвитро процедура ме насочи Д-р Стаменов, за да не губим време, тъй като реално нищо не излезе като причина за нашия стерилитет. На по-късен етап се оказа, че имам завишени НК клетки, които регулирах с вливания.... Както и да е, съвсем случайно попаднах на този материал, добре че не съм го видяла преди да родя, че незнам как щях да реагирам тогава. Във всеки случай Д-р Велев доста си измисля и си доукрасява нещата, за да останат зрителите с впечатлението, че видите ли ето той, великия специалист, добре че тая жена го е избрала за операцията.
Много тъжно и няма да скрия, много ме заболя, като го прочетох и изгледах репортажа. Направо ми се иска някой ден Господ да го накаже за тези му грозни думи и обиди...
Най-накрая искам да ви уверя, че великия Велев нищо не разбира от стерилитет, смея да кажа, че някои от вас тук са доста по-добре запознати и информирани. Той си е специалист по проследяване на бременности, в изражданията и то по-специално операциите. Така, че изявлението му е чиста измислица...