Sia, благодаря. Аз за нова година поръчвах от тойса за племеницата, моите си играят много с нея като ходим. Проблема не е пак да им поръчам, а да навия таткото че това не е забранено за мъже
Имаме обикновен бейбифон, струваше около 50лв. Купихме го когато се преместихме, преди това бяхме в една стая и не ми беше необходим. Излишно е за мен да има термометри, дисплеи и т.н. Имам си термометър във всяка стая, при положение че лягат на 20гр например, какво толкова да и следя на температурата, все пак не спят на отворен прозорец зимата. А за дисплея като имам съмнения за нещо, отивам и ги проверявам. Хващали сме и ние плача на бебето на комшиите, но затова има 2 канала, сменям на другия. пък и вече се научих да познавам кога реве то
Иначе улавя най-малките шумове.
Вени, извинявай, ама като си познаваш беладжията, защо не разкараш всичко което е близо до кошарата -шкафчето например. Ми той скоро ще започне да се качва на него, а не ми се мисли какво може да стане тогава. Моите в началото имаха само играчки на шкафа с повивалника и освен като се събудят да си подават играчки, друго нямаше какво да направят. Е на Великден (на 10м) бяха натракали яйцата рано-рано (после бях като в щатите - търсих яйца навсякъде
), но те не бяха виновни, а аз че ги бях оставила на достъпно място. Така че според мен детето нищо не прави, ако ние не му създадем условия за бели. Това е мое мнение от наблюдения с моите.