Доктор Бърди, нещо подобно ми обясни и моята докторка.Не точно така, но основно мисля е схванала идеята. Затова като бебе съм ползвала няколко пъти Тонимер и Стеримар когато порасна, но опитите да и пръсна се броят на пръсти. Исках да ви попитам нещо за прословутите капки за очи Тобрадекс. Когато тръгна на ясла, Моника започна често да боледува. Ушите ни бяха голям проблем. За 5 месеца изпихме какви ли не АБ. Разбирайте 7-10 дни на АБ, 4-5 дни здрави. Предписваха ни и капки като Макситрол, Тобрадекс и т.н. заедно с този който пиеше. Капехме от тях в носа и в ушите, защото Отипакс изчезна от аптеките точно в този момент. Най-накрая започнах да я усещам в момента в който тръгне да се разболява, преди да има каквито и да е симптоми. Капвах Тобрадекс сутрин и вечер по една капка за два дни и така боледуването просто приключи. Тобрадекс го ползвам (като изключим годината в която боледува и ни изписваха какво ли не)в годината два пъти за по два дни. Понеже казвате, че не одобрявате се чудя с какво мога да го заменя. Нещо с което локално да третирам носа още щом усетя по дъха и, че ще се разболее. Попитах моята лекарка и тя категорично се съгласи, че това е правилният метод щом не боледува, обаче аз не съм много убедена. Знам, че 10 капки на година не са болка за умиране, но ако мога да заменя това с нещо безобидно, би било по добре. Благодаря, че се включихте.
фиФа какво е Низита?
Мони снощи вдигна 37и4, сутринта пак. Сега я чувам, че започва хрема и кашлица. Моят вирус я покоси. Всички около нас са болни. Аптеките и чакалните са пълни. Кошмар.