0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: От кога правите опити за второ бебе
« Отговор #20 -: Септември 12, 2011, 09:44:51 am »
Да се включа и аз. 14 години станаха в събота. Вече порасналия ми син беше на 3 в далечната 1997 г.и тогава на рождения му ден решихме че сте имаме второ бебче и така сме без него пред прага на 2012 и скоро май ще станат 15. :ask: :bori_014:
*
« Отговор #21 -: Септември 14, 2011, 23:42:23 pm »
Ние оптваме година и половина вече. Април направих спонтанен в 6 г.с. Аз съм на 33, мъжа ми на 34, имаме 8 годишно момче, което стана от първият опит и да съм честна с вас си мислех, че и сега ще е така лесно, но уви от съдбата си не можеш да избягаш. А в ранните си младини  :wink: имам и един аборт по мое желание, от същият мъж, тогава просто ни беше много рано да бъдем родители.
« Отговор #22 -: Септември 20, 2011, 13:42:32 pm »
Има ли някакъв положителен резултат при момичетата в тази темичка? Другият месец ни предстои първа инсеминация, а към края на годината чакаме и заповедта от фонда (дано). Вълнувам се, притеснявам се....За справката-минаха две години.
*
« Отговор #23 -: Септември 21, 2011, 20:32:40 pm »
Има ли някакъв положителен резултат при момичетата в тази темичка? Другият месец ни предстои първа инсеминация, а към края на годината чакаме и заповедта от фонда (дано). Вълнувам се, притеснявам се....За справката-минаха две години.
Дано ти да си добрата новина  :wink:
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2011, 21:28:03 pm »
в понеделник правим инсеминация. днес ми биха инжекцията в корема, мерионал май беше лекарството, не ме стимулираха, имам фоликул, не знам дали така трябва или не, но съм решила да се доверя на лекарката. утре-втора инжекция и понеделник каквото сабя покаже. стискайте ми палци:)
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2011, 21:37:22 pm »
Стискам ти палци и от все сърце ти пожелавам полозителен резултат!!! :D

*
« Отговор #26 -: Октомври 15, 2011, 11:17:00 am »
в понеделник правим инсеминация. днес ми биха инжекцията в корема, мерионал май беше лекарството, не ме стимулираха, имам фоликул, не знам дали така трябва или не, но съм решила да се доверя на лекарката. утре-втора инжекция и понеделник каквото сабя покаже. стискайте ми палци:)
Стимулират те с мерионал.
Успех ти желая!