аз нали съм от простите кърмачки
Това е прекрасно, че си от простите кърмачки, но не всички успяват да бъдат...
Дара е на смесено хранене и шишета взимах различни, да видя кое най ще й пасне.
Беше удачно да спомена, че от всички останали шишета, освен на Авент, имам само по 1 ...тоест мнението ми не е 100% .
Гане, вярно е...има си капачка, но и на мен ми е досано да я слагам, махам, мия...
Мързела е креативен - не слагам капачката, запушвам с пръст дупката на биберона и така разбивам
Но според мен го има и момента, че аз от самото начало започнах да ползвам шише на Авент и то бебето явно си свикна...
За уреда за затопляне - много е бавен и досаден! Влизаше ми в добра употреба когато имах повече кърма, доих се и държах в хладилника...После вадех кърмата и я притоплях. Сега вече не го ползвам, може би живот и здраве с пюретата пак ще влезе в употреба.
За каучукови или силиконови - на мен лично, първите са ми малко гнусни...не знам, кофти ми изглеждат. Та от самото начало взимам само силиконови неща, та не съм оставила избор на сладкиша
(
Жбрул, не разбрах купила ли си стерилизатор, но ако не си - вземи електрически )
Да си допълня и аз за броя - имам около 8-10 шишета, натрупаха се с времето. В началото имах 6, но често ми се е случвало да са заети 4 наведнъж - 1 с чай, 1 с вода, 1 с изцедена кърма и 1 с АМ за дохранване...