0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките-2!
« Отговор #960 -: Юни 22, 2012, 23:30:44 pm »
Момичета, в кои магазини в София се продава Peg Perego?
*
« Отговор #961 -: Юни 23, 2012, 00:10:07 am »
Виждала съм в Бейби мола в Люлин.
*
« Отговор #962 -: Юни 23, 2012, 07:05:29 am »
Благодаря, Таня  :)
« Отговор #963 -: Юни 23, 2012, 09:02:16 am »

Не работи Бейби мола в Люлин, около година вече.

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*
« Отговор #964 -: Юни 23, 2012, 11:16:57 am »

Не работи Бейби мола в Люлин, около година вече.
Грешиш.Преместен е в съседна сграда.
« Отговор #965 -: Юни 26, 2012, 19:21:45 pm »
Моля те сподели в коя, че  като ходих ми казаха само, че е затворен и имало май някъде на околовръстното.

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #966 -: Юни 27, 2012, 22:33:47 pm »
Момичета,  моя близка избира количка .Държи на големи гуми и предпочита триколка,не държи на  кош за новородено ..Мнение за тази количка: аз мн я харесах  на вид,но ако има тествали я ,да споделят:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Xtreme-Pushchair-Travel-System---Grey-Mist/327323,default,pd.html

*
« Отговор #967 -: Юни 27, 2012, 23:46:49 pm »
Моля те сподели в коя, че  като ходих ми казаха само, че е затворен и имало май някъде на околовръстното.
Посоката е от Домкото към тунела на Люлин.В същата редица е сградата.Ако се не лъжа в същата сграда отвориха Хепи.Влизаш от към трамвайните релси и се качваш на 2ет с ескалатор.Но определено не е толкова заредено като в стария бейби мол.Имаше готини дрешки.Последно ходих през април там.
*
« Отговор #968 -: Юли 11, 2012, 15:30:14 pm »
Да се отчета - "младите" избраха и купиха:

http://www.youtube.com/watch?v=LMs8KGSk6J8

Въпреки началния ми скептицизъм, защото ми се видя неподходяща за новородени  :wink:, на живо количката изглежда страхотно - стабилна, маневрена, ЛЕКА, с допълнителни дюшечета е екстра за новородени.
В очакване ....
« Отговор #969 -: Юли 11, 2012, 18:30:24 pm »
Здравейте,
Бих искала да попитам за ето тази количка
http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-mamba-purpleblack-2012-301-12872.html

Дали е удобен летния кош за бебето?
Въпросът ми е, след като като спи, няма пълно легнало положение, а се обръща целия кош, бебето не е ли много свито вътре?
Има ли майки с такава количка?
Много ми харесва, но се чудя дали този вариант е удачен за самото бебе.
Благодаря за отговорите!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #970 -: Юли 11, 2012, 23:02:43 pm »
Сисе, преди 3г. като избирах количка за Симона, единия от вариантите ми беше на ABC Design, само че триколката./модела сега е Cobra , а тогава беше Rodeo, ако не се лъжа/И при нея летния кош е същия. И точно защото накрая реших , че няма да му е удобно на бебето, се отказах.Някак си не можех да си я представя легнала, а краката и вирнати нагоре и свити. Иначе беше адски маневрена. Една мама в парка гледам че бута такава, точно Мамбата е даже май, ако я засека в скоро време, ще я питам и ще пиша.
*
« Отговор #971 -: Юли 16, 2012, 17:45:07 pm »
siska81, аз съм с 3 Tec на ABC Design. Летния кош е на същия принцип като при Кобра и Мамба. Синът ми е на 1 година и си спи много добре в него. Кощът е широк и удобен, в никакъв случай не е сгънат и свит. Аз съм много доволна от моята количка и въобще от ABC Design. Освен че е маневрена е и добре проходима в снежни условия.
*
« Отговор #972 -: Юли 16, 2012, 23:38:23 pm »
м-и, аз имам в момента такава:

Синът ми все още иска да се вози в нея или да бъден носен. Мързи го да ходи, ако е в определена посока, иначе търчи като свободен електрон.  :lol:
Мъжът ми се оплаква, че дръжката не се регулира, а той е висок 1,83 м. Май други забележки нямам. Сравнително компактна е, тежи 6.5 кг, има адаптери за макси кози (сигурно няма да ти трябват на теб), новите модели са с една дръжка, което е много, много по-удобно. Е, не е идеалната количка за потрошените софийски улици, но аз като цяло я карам на равно и гладко. Не са ми се чупили колелата.

Днес зяпах разни колички и тази ми допадна, защото тъкмо и изискването за регулируемата дръжка ще бъде спазено (иначе малко прилича на косачка за трева  :lol:):
Nuna Pepp: http://www.youtube.com/watch?v=NKhwXhEtE5c

*
« Отговор #973 -: Юли 17, 2012, 09:58:06 am »
blue_sky и моят мъж е висок, но толкова често бута, че не ми е опция  :) твоята количка ми харесва заради тоя борд отпред и че детето не е прилепено с коланите назад. Ние сме с Бертони Карера и или е залепнал с колана за седалката или ще изпадне отдолу, че много шава. Аз бутам по много неравен терен  и все си мисля, че с малки или двойни гуми ще е невъзможно. Нуната ми харесва, че е ниска и ще може да слиза сам. Иска ми се и да не е много висока цената, че не съм сигурна колко ще я ползваме.
Ще почета назад в темата  :)
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #974 -: Юли 17, 2012, 10:22:12 am »
А за Ария мислили сте?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #975 -: Юли 17, 2012, 11:22:55 am »
Вали за първи път я гледам, ще мисля.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #976 -: Юли 17, 2012, 15:10:58 pm »
За мен тази коли4ка е една от най-добрите.Намирам  само един недостатък.На мен ми идват ниско децата.Предпо4итам да са по на високо.
Сегашната ми коли4ка е пример за това.Много е удобно особено с две бебета.
Баткото го изгледах с модел Уно,но там цената е по-висока.
Пег Перего имат  и идеални дамаски. :wink:Сравнявам по4истването със сегашната и предишната.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #977 -: Юли 17, 2012, 22:42:53 pm »
blue sky, ако тъсиш нещо в този вид, погледни baby jogger city mini, аз съм с нея, доста е проходима, лека, с една дръжка и изключително лесно сгъване по типа "книга". имат и модели с по-големи гуми, но те са вече към 9 кг. минито е 6.5, но гумите са малко по-големи от тези на количките на снимката. можеш да си сложиш кошчето за кола отгоре (имат приставки за макси-кози и още няколко модела кошчета) имат и кош за новородени, но според мен е излишен, защото седалката има напълно легнало положение, а за тези, които искат още по-голяма сигурност за гърба на бебето продават отделно един борд, който се слага в седелката и я прави по-твърда. успех
*
« Отговор #978 -: Юли 18, 2012, 00:13:07 am »
Елена, благодаря ти за мнението! Ще я погледна. Чак другата година ще купувам нова количка. Имам си Куини Спиди със зимен кош за първите поне шест месеца.

*
« Отговор #979 -: Юли 21, 2012, 22:57:59 pm »
Вали след като така ми похвали Арията бързо се сдобих с такава. Да споделя впечатления за тия, които ще купуват количка.
Много лека, не толкова маневрена като огромната ни триколка. И аз като купувах количка първия път исках да ми стои високо бебето, че да не се навеждам, но той вече ходи и искам да го откопчея и да слезе сам. Като цяло съм доволна и от двете, ще продължа и двете да си ги ползвам, но за пътуване ще ползваме Арията.