0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките-2!
« Отговор #940 -: Юни 09, 2012, 23:55:29 pm »
мими, шаноар, благодаря ви!
« Отговор #941 -: Юни 13, 2012, 11:30:20 am »
здравейте,
темата за количките е доста обстойна и има какви ли не мнения  :D
затова искам да попитам конкретно за този модел Cossato You 2 sis& bro
http://kasida.bg/cosatto-kolichka-za-bliznaci-you-2-sis-bro-44-9217.html
Аз нямам абсолютно никакви познания относно колички , удобство , цени и т.н. , но тази страшно много ми хареса.
Ако някой може да ми даде съвет, ще съм ви много благодарна
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #942 -: Юни 13, 2012, 13:29:19 pm »
Ние сме с Cossato и съм страшно доволна мога да ти кача снимков материал от зимата и от лятото :lol:,ако те интересува нещо конкретно питай без притеснения :D

Много маневрена и страшно лека
« Отговор #943 -: Юни 14, 2012, 09:04:44 am »
Видях че сте говорили за триколките с родителски контрол и понеже точно сега и ние обмисляме покупка на такова чудо, моля да препоръчате сполучлив модел. Приемам и съвети на какво точно да обърна внимание като тръгнем по магазините да избираме. Четох доста из форумите, някои мами са много доволни, други изобщо не са, от което си правя извод че просто не са направили добър избор при покупката защото се оплакват как децата се обръщали с тях или пък дръжките им се чупели и т.н.
Благодаря предварително  :bighug: 
*
« Отговор #944 -: Юни 14, 2012, 09:13:35 am »
Деси, аз съм дала линк с нашия модел, други не съм пробвала. Не са се обръщали, все още мога да ги повдигам с дръжката, а тежат по 16кг, значи и тя е здрава. Може би по-малките триколки да са по-нестабилни.
« Отговор #945 -: Юни 14, 2012, 10:02:26 am »
Деси, аз съм дала линк с нашия модел, други не съм пробвала. Не са се обръщали, все още мога да ги повдигам с дръжката, а тежат по 16кг, значи и тя е здрава. Може би по-малките триколки да са по-нестабилни.
мими, мерси - аз го видях вашия модел, просто искам  и още 1-2 сполучливи модела за да имам алтернатива като отидем да купуваме, в случай че този точно го няма, че нашия татко е доста зает и не е от най-търпеливите :?
« Отговор #946 -: Юни 14, 2012, 11:15:07 am »
Ние сме с Cossato и съм страшно доволна мога да ти кача снимков материал от зимата и от лятото :lol:,ако те интересува нещо конкретно питай без притеснения :D

Много маневрена и страшно лека
както вече писах аз не разбирам нищо от колички и техните параметри, мен ме интересува самата количка да е удобна за бебчетата, да не са им тесни кошчетата и в същото време да става и за зима и за лято, както и да е маневрена и не много тежка. А и да избута бебоците де, да не ми се прецака на втория месец :):):)
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #947 -: Юни 15, 2012, 16:56:38 pm »
Аз мисля,че е удобна за бебоците ето снимки от новородени,от зимата и от преди 2-3 дни вече са по 10-11кг.Както писах това е най леката количка и според мен е маневрена,а за здравината ние сме втората двойка близнаци дето я бутаме е то това може би е на късмет вече като при колите :lol:

Дано съм помогнала,на разположение при други въпроси :P

Борда ни е правен от друга количка :wink:
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 16:58:48 pm от бина »
« Отговор #948 -: Юни 16, 2012, 18:00:57 pm »
Аз мисля,че е удобна за бебоците ето снимки от новородени,от зимата и от преди 2-3 дни вече са по 10-11кг.Както писах това е най леката количка и според мен е маневрена,а за здравината ние сме втората двойка близнаци дето я бутаме е то това може би е на късмет вече като при колите :lol:

Дано съм помогнала,на разположение при други въпроси :P

Борда ни е правен от друга количка :wink:
благодаря ти за отговора, а малките ти мишки са големи сладури, да са ти живи и здрави и да растат щастливи :)
« Отговор #949 -: Юни 16, 2012, 19:56:45 pm »
Видях че сте говорили за триколките с родителски контрол и понеже точно сега и ние обмисляме покупка на такова чудо, моля да препоръчате сполучлив модел. Приемам и съвети на какво точно да обърна внимание като тръгнем по магазините да избираме. Четох доста из форумите, някои мами са много доволни, други изобщо не са, от което си правя извод че просто не са направили добър избор при покупката защото се оплакват как децата се обръщали с тях или пък дръжките им се чупели и т.н.
Благодаря предварително  :bighug:  

Имаме ето такава 

Изключително доволна съм, дъщеря ми много малка отказа да стои в количката, когато си купихме тази триколка се родих, тогава видях какво е да се разхождаш с детето, а не постоянно да го носиш, или да го гониш  :) , аз мога да ти кажа за този модел, че са страшно маневрени, с една ръка управлявам, и пак с една ръка слизаме и се качваме от бордюри, дръжката има 5 степени на височина, Божидара ми е лежала на една страна (да вземе нещо от багажника) и не се е преобърнала, аз през това време съм я возила, не мисля, че дръжката на този модел може да се счупи. Сега са на промоция в Комсед, ако не се вижда снимката ще пусна линк.

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*
« Отговор #950 -: Юни 16, 2012, 21:38:23 pm »
Не се вижда снимката.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #951 -: Юни 16, 2012, 22:08:20 pm »
Благодаря предварително  :bighug:  

Имаме ето такава 

Изключително доволна съм, дъщеря ми много малка отказа да стои в количката, когато си купихме тази триколка се родих, тогава видях какво е да се разхождаш с детето, а не постоянно да го носиш, или да го гониш  :) , аз мога да ти кажа за този модел, че са страшно маневрени, с една ръка управлявам, и пак с една ръка слизаме и се качваме от бордюри, дръжката има 5 степени на височина, Божидара ми е лежала на една страна (да вземе нещо от багажника) и не се е преобърнала, аз през това време съм я возила, не мисля, че дръжката на този модел може да се счупи. Сега са на промоция в Комсед, ако не се вижда снимката ще пусна линк.
Йоана не се вижда снимката, дай линк моля те, че добре звучи описанието.
Днес ходихме до Хиполенда, нямаше на Пилсан - имаше на Чиполино, Бертони и разни други и нито една не ми се стори стабилна  :( На Пилсан май вече не внасяли
*
« Отговор #952 -: Юни 16, 2012, 22:18:12 pm »
Днес видях в Хит триколки за над 6 месеца +, с позиции на гръбчето. Но и цената си я бива, над 300 лева.  :?

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #953 -: Юни 16, 2012, 22:44:23 pm »
уау! чак 300 лв. не ми се дават май  :?, до към 100-120 ок, но чак 300 ми се струва много май.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #954 -: Юни 16, 2012, 23:05:20 pm »
Аз може да нямам добро мнение за триколките, но ни подариха 2  :lol:. Едната е тази http://www.amazon.com/Smart-Trike-Fresh-Pink/dp/B007CCA130 , не сме я пробвали навън, само из къщи. Не ми се вижда особено надеждна за нашата шавлива мома, но ще я коментирам пак, след като направим първото кръгче. Другата триколка е без дръжка, тя ще почака поне още няколко месеца.
*
« Отговор #955 -: Юни 16, 2012, 23:58:11 pm »
Точно като вашата бута една позната мама и не е много доволна от седалката-много плитка и според нея не особено удачна. Иначе е лека и доста маневрена. Нашата триколка е доста стабилна, не може да се обърне детето. Бях ви писала, че е с форма на мотор, но не е точно като на Мими. Седалката е широчка и удобна, но марка не мога да кажа- не я знам. Някаква куче марка е, обаче удачна.
« Отговор #956 -: Юни 17, 2012, 09:27:01 am »
 Ето такава е нашата:
http://www.comsed.net/search/images.php?id=37569&nimg=11015a.jpg&count=1#

Виж тук http://www.comsed.net/index.php?p=84 има и по 130 лв., а и правят редовно намаления от по 40%

« Последна редакция: Юни 17, 2012, 09:31:45 am от Йоанна (speranza sempre) »

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
« Отговор #957 -: Юни 21, 2012, 21:58:51 pm »
Ето такава е нашата:
http://www.comsed.net/search/images.php?id=37569&nimg=11015a.jpg&count=1#

Виж тук http://www.comsed.net/index.php?p=84 има и по 130 лв., а и правят редовно намаления от по 40%

Мерси за линковете, сега ще разгледам.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #958 -: Юни 21, 2012, 22:06:31 pm »
Аз може да нямам добро мнение за триколките, но ни подариха 2  :lol:. Едната е тази http://www.amazon.com/Smart-Trike-Fresh-Pink/dp/B007CCA130 , не сме я пробвали навън, само из къщи. Не ми се вижда особено надеждна за нашата шавлива мома, но ще я коментирам пак, след като направим първото кръгче. Другата триколка е без дръжка, тя ще почака поне още няколко месеца.

Докладвам за триколката - много по- добра е, отколкото очаквах. Детето много се забавлява, доста е маневрена. Обаче аз лично не мога да й се доверя за по-дълги разходки, според мен не може да замени количката. Пак си идвам на думата, че е добре да се пробва чужда, преди да се купи.
*
« Отговор #959 -: Юни 22, 2012, 20:55:26 pm »
ходихме да ги видим, на мен много ми хареса, ако си бяхме в бг веднага щях да взема, тук единственото, което ме спира е, че поради особеностите на времето може би ще я ползваме два месеца в годината, но мисля, че ще си вземем такава. на мен ми изглежда много близка до триколка количка, без багажник, естествено.