0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките-2!
« Отговор #900 -: Юни 04, 2012, 10:34:09 am »
Ади мерси мила. Там ще ги патя
Уайт, благодаря, ама аз търся ЖИВ МАГАЗИН  :lol:. он лайн се намира лесно и има на много места.

Тизи на косато като че ли са най-леки, обаче са с 3 дръжки, а на мен ми се струва, че една обща е по-удобно. При всички случаи трябва да се опита на живо
В очакване ....
*
« Отговор #901 -: Юни 04, 2012, 10:51:58 am »
От мненията дотук се насочих към хаук.
Nadine точно Inglesina Swift ни предложиха за 200лв, и аз нея повече я харесах, защото хаука при нас беше сгъване тип книга, а ми се иска чадър и те са по около 150лв, и даже няма в града.
Къде ги има на промоция?

Видях за намалението.
Но да те питам друго- това, че няма предпазен борд отпред проблем ли е?

Типин, сори, малко късно, но нямам вече свободно време :-):
липсата на борд не е никакъв проблем, мойто диване отдавна си ходи само и без това не ще да стои в количка; а като се съгласи - връзвам го, то и без това само борд не го удържа.
Количката я взех от Вис Виталис-а на Стамболийски (София де), преди 2 седмици.
*
« Отговор #902 -: Юни 04, 2012, 14:33:07 pm »
Уайт, благодаря, ама аз търся ЖИВ МАГАЗИН  :lol:. он лайн се намира лесно и има на много места.
Аааа, Фуси, не четеш, бре душа :) И 9+ имат магазини. Погледни горе в дясно на линка от Уайт, таман 2 имат у София ;) (Златовръх 4 и Страхил Войвода 2А, второто е аутлет)

*
« Отговор #903 -: Юни 04, 2012, 15:03:31 pm »
ТЕНКЮЮЮЮ простете на блейката  :lol:
В очакване ....
*
« Отговор #904 -: Юни 04, 2012, 15:26:48 pm »
Надин, благодаря, и ние не искахме в количка, но отскоро искаме.
А виж във Вис виталис не съм гледала, в нашия град има такъв магазин, ще отида да го посетя, благодаря ти
*
« Отговор #905 -: Юни 04, 2012, 15:37:58 pm »
http://www.ianbibian.com/dvojna-detska-kolichka-baby-jogger-sidewalk-black-purple

ей това е моят фаворит ... лека (12 кила), една дръжка, изобщо суперска е ... ама те трябва да си решат, аз само ги подкокоросвам  :wink:

Те харесват:
http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_35/products_id/1746?osCsid=82c2578460a1c55216fe360d57713748

но на мен ми се струва, че е по-удобно с една дръжка ... вие какво мислите
В очакване ....
*
« Отговор #906 -: Юни 04, 2012, 21:29:11 pm »
Фуси, не съм мама на близнаци, но да изкажа мнение за дръжките :D
С две ръце съм за единична дръжка.
Имах количка с две дръжки, няма начин да буташ с една ръка :wink:

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #907 -: Юни 04, 2012, 21:37:45 pm »
Имах количка с две дръжки, няма начин да буташ с една ръка :wink:

подкрепям и аз.Моята си беше с една и добре че,защото доста често ми се налагаше да нося Жоро и да бутам с една ръка.
<br />
*
« Отговор #908 -: Юни 04, 2012, 21:53:24 pm »
абе и на мен така ми се струва...ама младите решават :wink: Аз само ще дудна
Освен това тази с общата дръжка ми се струва и по-събрана и по-подходяща за новородени
В очакване ....
*
« Отговор #909 -: Юни 04, 2012, 22:56:30 pm »
Фуси, бейби джогъра май Ейле го беше поръчала от английския амазон или ибей и беше много по-евтин. Какви са тези цени?!  8O

*
« Отговор #910 -: Юни 04, 2012, 22:57:43 pm »
По спомени от снимки мисля Marigri има Косато за близнаци и може да ти даде инфо от първа ръка.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #911 -: Юни 04, 2012, 23:01:04 pm »
Фуси, брат ми имат косато. Не е толкова проблемно, че е с три дръжки, тя средната, ако се налага да се бута с една ръка, е удобна и точно за това е направена, като че ли. Влиза в по-тесни пространства и се събира в по-малки коли. Удобна е, само няма борд отпред, което е лек проблем, поне за мен. Иначе е лека, лесно се сгъва, лесно се управлява.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #912 -: Юни 04, 2012, 23:19:20 pm »
Златни сте ми  :lol:
В очакване ....
« Отговор #913 -: Юни 05, 2012, 10:08:39 am »
Фуси,
в Пигис хаус имаше богат избор на близначни колички.
Това е мястото. :wink:

Ето на тази се бях спряла аз.
http://kasida.bg/peg-perego-kolichka-za-bliznaci-duet-sw-java-2011-44-10336.html
В Пигис Хаус я бях карала на живо. :)
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 10:14:14 am от синьо кокиче »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #914 -: Юни 05, 2012, 11:27:50 am »
По въпроса за количките Hauck, aз съм с Malibu, няма такава отвратителна количка, дано никой не се излъже да си я вземе. Толкова е недомислена и некачествена, че според мен всеки модел на Чиполино или Бертони е за предпочитане. Имам позната с друг модел на Hauck, абсолютно същия боклук, но моята бие всички рекорди. Не се лъжете, че е немска, даже и китайска се съмнявам че е, ама аз се подлъгах по кг, и лесното сгъване, това и е само хубавото на тази количка.
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
*
« Отговор #915 -: Юни 05, 2012, 11:50:00 am »
Кокиченце, 20 кила нето тегло без бебета и багаж  абсЮрд ...
Пигис Хаус вече не съществува, уви ... натам ги упътих и аз ама нъц ...
В очакване ....
« Отговор #916 -: Юни 05, 2012, 12:12:35 pm »
По въпроса за количките Hauck, aз съм с Malibu, няма такава отвратителна количка, дано никой не се излъже да си я вземе. Толкова е недомислена и некачествена, че според мен всеки модел на Чиполино или Бертони е за предпочитане. Имам позната с друг модел на Hauck, абсолютно същия боклук, но моята бие всички рекорди. Не се лъжете, че е немска, даже и китайска се съмнявам че е, ама аз се подлъгах по кг, и лесното сгъване, това и е само хубавото на тази количка.

И аз така, подкрепям с две ръце.
Само не съм съгласна с Чиполино и Бертони  :?

Сега си търся друга, но по-лека и да се сгъва като чадър. Да има борд, гръбчето да пада по легнала позиция и да е с една дръжка. Моля ако някой има такава да ми каже, че не немога да намеря.

*
« Отговор #917 -: Юни 05, 2012, 13:31:37 pm »
Надеж, виж Cybex Calisto.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #918 -: Юни 05, 2012, 13:35:31 pm »
Без да влизам в спорове, но аз съм с Бертони и съм супер доволна. Тая количка какво ли не видя - море, планина и пресечени градски терени. Само дето избеля, но това грам не ме е притеснявало никога. Около мен се даваха хиляди левове за колички, които висят по ремонти, нашата се сглобява и разглобява постоянно, местим я от кола на кола и няма никакъв проблем. Изобщо не съжалявам, че я взехме, ако пак ми се наложи (дано) най-вероятно ще избера пак "китайски боклук" ;) Друг е въпроса, че от известно време малката отказва да се вози...
И преди да е станал някой дебат на 3-4 страници - това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никого :)

« Отговор #919 -: Юни 05, 2012, 13:55:53 pm »
Аз пък бях с Хаук и съм супер доволна.  :lol: Няма по-маневрена от нея. И здрава се оказа. И удобна за децата.

Тази също я препоръчват доста ползватели: http://www.novobebe.com/productDetails-bg-3447.html

Косатото според мен не е подходяща за новородени. Съседка с близначта беше с такава, на няколко пъти успя да падне количката сама барабар с децата вътре, просто е олекотена и не е стабилна, особено ако на дръжките се закачи багаж. Отделно е с тесни седалки и особено зимата като са навлечени децата им идва тесничко. И гумите са малки т.е. зимата в снега ще върви трудно и не е маневрена като цяло.

За дръжката - с две ръце съм за обща дръжка, много по-маневрено е. Все ще се наложи да мъкне едното бебе в ръце, а с другата да бута количка. Дори и да бута средната дръжка, пак не е същото като с една обща дръжка. Говоря от опит тъй като имах и втора количка като поотраснаха децата. Ето тази: http://www.novobebe.com/obaby-apollo-graphit-bebeshka-kolichka-za-bliznaci-bg-971.html
  09.11.2007