0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките-2!
« Отговор #760 -: Декември 03, 2011, 21:55:09 pm »
Sami, моя приятелка има количка на Хаук.
Седалката е доста тясна. Бебето е на 9 месеца и трудно се побира вече.
Та като купуваш огледай добре  :D

*
« Отговор #761 -: Декември 04, 2011, 14:20:25 pm »
благодаря ви за инфото, това опростява нещата (или напротив, защото един от критериите отпадна) ще пиша какво сме избрали
*
« Отговор #762 -: Декември 05, 2011, 09:24:18 am »
Яна, при тези условия, погледни може би:
- Jane Nomad: не знам защо обаче този модел нещо вече не се вижда в нет-магазините... Моделът е по-стар,  но според мен е перфектен; много стабилен, адски лесен за управление, широк и удобен за бебо; минус е, че е малко по-тежък от останалите им модели, но ако не ти се налага нон-стоп да я вдигаш и и прибираш, няма да го усетиш.
- Jane Slalom Pro: в момента има намаление (http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/17251)
И двата модела на Хане (Джейн) вървят и с "2 в 1" система, като "бебешкия" ("зимен") кош се ползва едновременно и за столче за кола до 10кг. Имат си чанта и дъждобран, откъм аксесоари; стават им идеално чадърчетата на АBC. Плюс в твоя случай е, че марката се произвежда в Испания и, доколкото знам, там е и по-евтина. Да отбележа все пак, че аз съм с Jane Rider, а племенника ми - с Nomad, та съм си пристрастна; а и си падам по големите високопроходими колела :-)
*
« Отговор #763 -: Януари 14, 2012, 16:10:43 pm »
Здравейте момичета :) Харесала съм си количка Chicco Trio Living, та исках да ви питам дали някоя от вас ползва такава и дали е доволна?

« Отговор #764 -: Януари 14, 2012, 20:02:38 pm »
Nadine - благодаря ти много.
Ще погледна и двата модела :)
но от линка който си приложила ми харесва много модела и това, че зимния кощ и столчета са едно е много удобно :)
*
« Отговор #765 -: Януари 14, 2012, 22:48:58 pm »
http://www.euro-baby.pl/new/index.php/oferta/twins.html
това поръчахме от полша за наще прницеси

с всякви екстри излиза около 950лева

това даже при варят змния и лятния  да ся с рязлични цветове
и с 2 комплекта гуми че идея си нямам кой ще са по удачни

в цената влиза всичко комарници чувалчета чадъри дъждобрани кощета за кола разни чанти

татко митко сори ако пиша не правилно но това никога не ми било силна черта  :oops:
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 22:50:35 pm от *rina »
*
« Отговор #766 -: Януари 15, 2012, 15:12:06 pm »
rina, количката е просто великолепна  :D!

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #767 -: Януари 15, 2012, 18:29:51 pm »
Рина, количката е страхотна! Много ми хареса!Жалко, че на време като търсех не намерих нищо такова  :?
Да се возят със здраве малките принцеси  :wink:
*
« Отговор #768 -: Януари 15, 2012, 21:55:08 pm »
Здравейте,
Първо се извинявам за "невероятния" правопис на таткото.
Относно количката и ние бяхме в процес на търсене дълго време и в крайна сметка се спряхме на тази. Надявам се, че ще излезе здрава за да я ползваме продължително време.
*
« Отговор #769 -: Януари 15, 2012, 22:11:18 pm »
рина, супер е, че можеш да си въртиш столовете както си искаш. и мисля, че като цена също е съвсем добре. със здраве да я ползвате.
« Отговор #770 -: Януари 15, 2012, 22:37:01 pm »
Рина, супер е количката.
Със здраве да си я ползвате :)
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #771 -: Януари 16, 2012, 16:57:30 pm »
Много е хубава и 90 % прили4а на нашата Дориян /Дани спорт дуо/
Много удобна и маневрена.Голям проблем е транспортирането с лека кола.В нашата не влиза заради АГУ,а и по принцип е голяма :?
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 17:03:11 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #772 -: Януари 20, 2012, 17:01:49 pm »
Момичета, дано не се приеме като спам в темата и ли като нахалство.
Но ако някоя бъдеща майка се насочи към количка Пег Перего плико П 3 (т.нар. количка 3 в 1), продавам много изгодно коша за новородено към нея и кошницата за кола.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=16146.0

като нови двете неща струват към 700лв.

п.п. ако някой го сметне за спам, моля, да го изтрие.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #773 -: Януари 20, 2012, 22:52:21 pm »
кокиче, пусни ги и в Борсата, не само тук!

*
« Отговор #774 -: Януари 24, 2012, 10:33:35 am »
здравейте , момичета! какво щастие и каква тъмна индия е да избираш количка. Аз мога да споделя моят опит с близнашка количка. Избрах нашето chipolino twiny за да е по-лека (12кг) и с по-широко място за всяко от децата(по 32см, повечето са по 28 см), разбирасе да става от 0 до +36 месеца, да ми харесва. В процеса на експлоатация  :lol: се оказа, че е важно също количката да е здрава. За бъдещите мами на близнаци : да буташ две бебета в количка е лесно и приятно, двойните колички влизат навсякъде с изключение на нашите малки асансьори. Нашата държахме по вече изпитано ноу-хау в багажника на колата, а от 6 етаж до долу сваляхме децата с кошници за кола. така може човек да излезе сам и да е независим от разни многознайни баби и разсеяни приятелки. Трудното идва когато постепенно децата натежат. да буташ 2х12 кг бебета +12 кг количка не е лесно. затова с помощта на таткото и ли разбиращ приятел изберете здрава количка с надежден ходов механизъм. с близнаците количката е незаменима помощ, защото когато са укротени в нея така може да влизате навсякъде до късна възраст, поне до 3 години - магазини, градски транспорт, обществени сгради. иначе единия хуква на една страна, другия на друга и вие оставате с пазарска чанта в ръка да се чудите кой рафт на супермаркета да вдигате 8O. нашето чиполино в тази проверка се изложи и се счупи още към 18 тия месец, просто не са проектирани правилно, но го поправихме.
В тази връзка  искам да го подаря на някого, можеби за втора количка, ще напиша отделно в една стара тема "подарявам"
Бъдете здрави и много щастливи, и единични и двойни и повече мами  :D

Косето е на небето.
« Отговор #775 -: Януари 24, 2012, 12:51:38 pm »
кокиче, пусни ги и в Борсата, не само тук!

e, пуснала съм ги, мила, пуснала  :)
той линка точна натам води  :wink: - към темата Борса Зачатие.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #776 -: Януари 24, 2012, 12:59:57 pm »
В процеса на експлоатация   се оказа, че е важно също количката да е здрава.

много ми хареса  :D
*
« Отговор #777 -: Януари 25, 2012, 10:47:42 am »
и на мен ми стана смешно като го написах :)
в борсата я сложих на страница 47
http://bisana.snimka.bg/children/koli4ka.641730.25875728 ето тук картинки

Косето е на небето.
*
« Отговор #778 -: Януари 25, 2012, 12:14:33 pm »
з В процеса на експлоатация  :lol: се оказа, че е важно също количката да е здрава.

Нашата е на Чиполино - Дуо мисля - тези триколките. Мога от опит да кажа, че на Чиполино поне този модел не е здрав. Не издържа и една година без да се наложи ремонт. Количката беше в гаранция, но не стига че ремонта отне около 20 дни /според продавача защото пращали количката от Русе до Тълговище или Пловдив/, не ни дадоха оборотна щото нямали и да се спасяваме посред лято сами, ами и нищо не направиха. Закрепиха я да издържи докато изтече гаранцията /още 1 месец имаше/и до там. Две седмици след това я носих в една позната фирма да я ремонтират за пореден път - е факт е, че след ремонта няма такава здрава количка :D Иначе триколките са доста маневрени като им свикне човек, и понеже има големи гуми можех да вървя на бърз ход по неравни терени без проблем :D Недостатък също е, че мястото за децата като че ли е по-тясно и като поотраснат става проблем. :D

Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.