Т.нар. триколки са си просто бебешко/детско КОЛЕЛО! С дръжка.
Изумявам се напоследък колко майки считат, че тази джаджа може да замества количката, особено пък на съвсем малко бебе
Това е поредният бебешки уред, който можете да имате за разнообразие, или да нямате, но не да имате такова - пък количка не. Всичките ми познати, имащи такива колела са категорични, че децата си не са можели да ги возят вътре преди да понаближат двете годинки, независимо че на някои е било указано, че стават и за деца на една година. Да си купиш такова, вместо количка, пък ако ще да е най-евтината, крива и смотана количка е чиста проба глупост и лоша инвестиция, защото накрая - пак ще си купите количка, а това чудо ще седи в килера още година и нещо. Примерно. И да, гаднички са за бутане, права е
Надин и аз пробвах няколко - скъпи, евтини...кофти си е, сравнено с коя да е количка.
Това го пиша, защото не само в този форум, ами за последната седмица, на живо вече две майки ми развиваха идеи, как сега зарязвали комбинираните колички, че са тежки и взимали по една "триколка" и раУтата 6 нали. Едната с бебе на 6, другата с бебе на 8 месеца...
Щели да им сложат по едно ескимосче зимата, да ги извеждали когато не им били часовете за спане...хайде да не продължавам.