Oпределено уреда за който пита
Дидон не става за толкова малко бебе, нито пък замества коя да е количка /поне според мен/. Аз тези джаджи ги наричам "колело с дръжка"
те всъщност са си точно това, но имаш опцията да контролираш детето къде кара /когато е достатъчно голямо за това/, или да го буташ когато се умори да върти педалите.
И като сте отворили въпроса...за Дани харесах такова нещо /не засега естествено/, но доста по-читаво направено от тези китайски боклуци, които гледам, че масово се разбутват. Ето това:
http://www.jacksons-camping.co.uk/kidstuff/puky/puky_ceetytrike.htmПействам го, ако някоя мама има интерес, поне да вземе нещо свястно.
И цената му си я бива де, но го видях на живо, побутах го, сгъвах, разгъвах - наистина е изпипано. Не, че не може да се мине и без такова нещо, но за след време ми се вижда удобно да го имаме, хем за разнообразие на малкия, хем ще го ползва и като колело само когато е достатъчно голям, ще става за по-кратки разходки из квартала /когато не се очаква да спи/ и пр. И е с истински гуми, не като тия дето тракат и трещят с пластмасите
. Ако бутам малкия в някое такова и ще се сдобия с мигрена направо, то бива да се пести от материали, ама едни гуми пък да не струват милиони?!!