имам нужда да се оплача, не знам заради количката ли е или улиците са калпави, но днес се измъчих. вярно е, че бяхме цял ден навън и минахме половината град натам и обратно, но в момента ужасно ме болят ръцете от преодоляване на препятствия по всъщност оф роуд терените на софия. че количката ми е малка е така, тя е купувана за в града - аз съм с babyjogger city mini, но това, че никъде няма откъде да слезеш и да се качиш по тротоара, че трябва да вървим по улицата, защото тротоарите са не само невъзможни за преминаване, но и заети от коли, маси и други е ужасно изтощително. хората с по-големите количките имате ли го този проблем?
а и някой да знае места в софия с място за сменяне на памперси на бебе?
градът се държи така сякаш майките и бебетата не съществуват, ужасно се ядосах, чак на активизъм ме избива и искам да пиша писма и да правя интернет кампания, някой друг с подобни щения, да се присъедини?
а сега тепърва започва къпане, преобличане, гушкане, а буквално ръцете ме болят ужасно.
извинете, но не знаех къде на друго място да се оплача, пък може и да помогне на някой в избора на количка, не че не си харесвам моята.