Количката ми харесва и е много удобна,но е страшно тегаво тръгването на някъде с кола.То не е кош за колата,кош за новородено,шасите като се сгъне ми е голямо...та,за това.
Душата тя...ами така е то с количките. Удобната количка е тази - която не ползваш
Сещам се за няколко по-компактни за качване в кола колички, но пък са цифра и то много
Сега за твоята количка. Ако шасито го събирате без особена драма - ОК. Кошът за новородено, до есента вероятно - ще е я в килер, я в мазе
Столчето за кола - ще е в колата ви /и следващият вид столче/ още много години, та не го коментирам дори.
Та...ако искаш сега да купиш супер-компактна количка, подходяща за бебе на 10 дни, та до три годишно - и втора употреба да е, пак няма да ти легне изгодно. Ако тази те устройва за ползване, когато спреш да ползваш коша за новородено - задръж я.
Иначе, за това което искаш, мисля на "Макларън" има модел, но си е бая пара, дори да не е нова...
Като моята лятна, бях видяла в един сайт на разпродажба, предишния модел, който почти не се различава от моята, пробвана е, удобна, идеална за кола, ако искаш да потърся къде я гледах на тази цена. Но...пак ще трябва и кош за новородено в твоя случай, абсурд да возиш това малко бебе в "базовия" модел.
П.П. Намерих, чисто за инфо, ако те интересува:
http://www.roshko-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1037&category_id=10&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27и
http://www.roshko-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1038&category_id=10&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27Ако не те устройва червено, оранжевото е ОК за цвят и за момче. Не гарантирам, че ги имат налични и то на тази цена, но ако ти допадат все пак - питай. В С.З. една мама бута шаси на такова ТФК с лежащ кош на "Куини", явно са съвместими. Имам предвид, че ако купиш такава количка, може някой да ти даде назаем кош за новородено за няколко месеца.
Това ми предложение тук е, просто идея като съотношение цена-качество-нужди в твоя случай. Ти може да си имаш съвсем други виждания, само предлагам