Мими какво не и е удобно на х-ландера?Побърквам се с тези колички вече:( По принцип аз нямам толкова претенции към количката,не живея в блок,за да е качвам в асансьор,карам джип и багажника не е малък.Искам само да е здрава и да не ми е много висока.Дори и тежина не е толкова от значение,няма къде да е качвам,освен в багажника на колата.
Първо общия сенник - изключително неудобно, не винаги и двамата спят и са легнали едновременно.
Теглото не е за пренебрегване никога, независимо, че не живееш в блок. Не вярвам навсякъде, където ще ходиш да е гладък площад без бордюри и т.н. празна може да не тежи, но си представи още от 6кг нагоре във времето. Моите последно се возиха като бяха около 13.500 кг единия (около 2год), като сметнеш и багажа и количката ми - 12кг, ами заформя се доста впечатляваща цифра, вдигала съм я само по бордюрите, за да се кача на тротоара, но и самото бутане си е усилие по нашите тротоари. И аз я държа в багажника на колата пред блока, но е имало моменти, когато наистина съм нямала сили да я вдигна дори празна.
Другото, което не ми харесва, стесненото място за краката отпред. Не мога да си представя да седят с плътно прибрани крака. На мен ми е неудобно, а незнам за една разходка от час-два тези деца дали няма да се изнервят.
Седалките също ми се виждат тесни, добре е да се гледа да са възможно най-широки (иначе с едно по дебело яке, няма да могат да се събират).
И просто съвет (не към този модел), когато избирайте, гледайте да е добро разделението между седалките. Няма да ви кажа какво закачане, бутане, дърпане и хвърляне на шишета и играчки пада, ако единия спи, а другия е буден
Моите са правили опити да бъркат дори и през задната страна на сенника. Никога не съм мислила, че е възможно, но малките ръчички успяват да докопат чужда коса.