разбирам те - мога да ти дам мнението си, пък ти си реши какво ще го правиш таткото.
Плюсове: високопроходима, наистина, мисля, че върви на
всякакъв терен. Пробвала съм я по невероятни оф-роуди, никакъв проблем. По-малка е от стария модел на Jane, влиза в малък асансьор на блока. Дръжката се наглася, според височината на човека. Колелата се махат изключително бързо и лесно - голям плюс в случай, че ви се наложи да се качите спешно на такси с малък багажник
Лично аз си взех количката без коша за новородено - първите месеци извеждах малкия в коша за кола, но съветът на производителя е да не прекарва там повече от 2 часа на ден, така че ограничавах времето на разходките. Е, случвало се е и по повече да стои вътре. В интерес на истината обаче, според мен, летният кош става и за новородено. Няма напълно легнало положение, но наклонът е толкова миниатюрен, че, според мен, не е проблем съвсем малко бебе да лежи вътре. Слизане и качване по стълби без никаква помощ е абсолютно възможно и не представлява трудност. Изключително маневрена е. Имаш дъждобран към количката, но той има някои минуси.
За зимата съм взела чувалче, пак на Jane (ново мисля, че струва някъде към 150 лв.), което го завива до брадичката. Много е дебело и топло, ветроустойчиво, но не и водоустойчиво - за тази цел имаш дъждобран.
Кошчето за кола е с много високи показатели на сигурност, мен специално много ме спечели с това. Ако решиш да си взимаш такава количка, ще ти подаря дъждобран за кошчето - спаси ме 2 пъти от проливен дъжд, бликнал в миг и отшумял
Минуси: количката си е тежичка и обемна, когато е сгъната, особено с летния кош. Не става за пътуване, защото заема почти целия багажник (моята кола е Тойота Корола Версо и има голям багажник) - в този смисъл, може би ще трябва да намериш някакъв друг, по-евтин вариант за море, почивки. Сенникът на летния кош е една идея по-тесен от рамката и при сгъване-разгъване ъгълчетата вече са се закъсали
(пазя си нещата, но търкането там е непрекъснато).
Дъждобранът за летния кош има едни банели, твърди такива, които не позволяват да го сгънеш и хубаво да си го сложиш в багажника. Е, добрата новина е, че все пак можеш да го сложиш върху багажника, малко излиза отстрани, но се получава
. Чантата не е много качествена, на снимката изглежда добре, но пък побира доста неща! В нея има и постелка за преповиване, което е плюс.
Не се сещам друго, ако ти имаш въпроси, казвай!