Спрях се на Quinny Speedi... Супер удобна и се бута с лекота. Не засича по никакви неравности. Лесно се вдига на задните гуми, без да побутваш и с крак.
Аз лично този път избирах количката заедно с манекена
и наистна Лолата ми се видя тясна
А, да добавя... въпреки всичко бях решила, че ако ще е Лола, на всяка цена взимам модела Loola Up , сиреч с цялата дръжка. Тя също се сгъва тип чадър,но разликата в бутането и повдигането на предницата е огромна. Освен усилието при двете дръжки, не ми допадна и това, че има луфт, т.е самите дръжки леко поддават. Тава най-вероятно е така, защото имат опция да се въртят.
Иначе, плюсове също има.Дизайн, страхотен, компактна, коша се върти към мама и напред. Можеш да я сгъваш както заедно с коша, така и по отделна / отделно шаси, отделно кош/
Куинито е доста по-обемиста,но мисля, че е по-лека или поне така се усеща... Преди се колебаех по повод помпащите гуми.Сега не бих ги заменила с други. Това, че е триколка, изобщо не ми създава проблеми. Изобщо не се налага, когато слизаш от тротоар да балансираш на една гума, просто я прибутваш... И друго също много важно за мен, качвам и свалям по стълби без проблем.
Лолата хем има по-малки гуми /по-големи са от Макларънките де /, хем ще ти дойде тежка да я качваш като я вдигаш като тип чадър
Недостатък-задължително трябва да премериш асансьора. В нашия влиза, но трябва да се има предвид, че при задните колела е по-широка - 65см
Дано съм ти била полезна. Това бяха моите критерии за избор, след като първия ми беше доста неуспешен, въпреки високата цена