mimi26 , не мисля че някой е правил "кардинални изводи" относно "триколките" /т.е. детските колела/, че са гадни, неудобни , поне аз не съм...
Даже малко по-напред в тази тема, съм пейстнала линк на колелото, което аз харесах и смятам да купя за Дани, когато стане достатъчно голям за да го ползва.
Считам, че ще му е забавно, за мен ще е по-удобно отколкото постоянно да го стискам за ръчичката и като се умори да ходи, да иска да го нося и пр.
Всичките ми "негативни" коментари, относно този уред се отнасяха съвсем
конкретно за идеята, съвсем малки бебета да бъдат возени в това, вместо в количка. Както и ти самата казваш, тази джаджа - не заменя детската количка, тя е допълнителен уред за детето. Не мога да кажа на майка на 6,8 месечно бебе, която ми чурулика бодро как щяла сега да купи колело и да си вози бебето в него, а не в количка, че идеята й е добра..., или изобщо осъществима де.
Да не говоря, че продавачите по детските магазини са често некоректни, или некомпетентни, или и двете накуп и уверяват майки без опит /и без много акъл май/, че ей такова нещо можело да им замени количката за бебето, като това бебе още не си седи стабилно на дупето даже.
Надявам се, че сега е съвсем ясно какво имам аз специално предвид, при коментарите си за "триколките". Много са готини според мен, но за поотраснали деца, не за бебета на които да им се заменя количката с такова чудо.