Летните колички Макларън имат ли пълно легнало положение? И, ако се купи от Англия по-евтино ли струва? Могат да ми я купят роднини живеещи там и да я донесат насам.
Пете, тази която пейстнах на
Дидон - има. Виждала съм няколко новородени вече да ги возят в такава и няма проблем. Със сигурност от Англия ще ти е по-изгодно отколкото да я купиш тук. То не само количката де, ами каквото се сетиш. Много примери мога да дам, но само един. Автоматичната люлка на Дани, "Чико" и понастоящем тук си струва 280 лв., от Англия, чисто нова, НЕ на разпродажба - я купихме за 49 паунда.
Дидонче, извинявай, но на бебето ти не му е горещо, защото е в коша за новородено, а просто защото...тези дни е ужасно горещо времето.
Дани нали го возя в летен кош, с все мрежите, хавлиените подложки и пр. изгъзици с цел да му е хладничко. Ми няма как да му е хладничко на 30 градуса, да не се поти и да не нервничи в каквото и да го возиш. Като искаш да смениш количката - смени я, просто ти го казвам това, да не мислиш че в друг кош ще му е по-хладно на твоя момък. Поне до септември - едва ли.
Иначе за "чупката в крачетата" на летния ти кош... Няма да твърдя, че не е проблем и така е удобно за детето /поне при моделите, за които ИЗРИЧНО е посочено от производителя, че стават за новородено/, само според мен лично казвам, че не е проблем. Дани го возя в летния кош от 3 месечен, отказа да лежи в другия, искаше да гледа и д клюкари
Ако се загледаш в синчето си, ще забележиш сигурно, че той и в идеално равното си легло - не спи с изпънати крачета
Та за това и количките имат такива форми, следващи естествените анатомични извивки на бебето, както е с шезлонгите, люлките и пр. бебешки уреди. Но подчертавам, това го казвам само за колички /кошове/, за които е указано, че са подходящи за новородено. От чупка да чупка си има разлика все пак.
azalea Лично аз съвместимото си с количката столче за кола, не го ползвам за съвместяване с шасито - седи си в колата.
Като бременна, ми се виждаше голямо удобство тази опция, вече като видях бебе на живо - отказах се да се възползвам. Но това е моето си мнение, много майки возят и така и не им пречи, за мен - неудобно е за детето.
Също лично мнение - лятната количка, не замества комбинираната и обратното. И двете са ти нужни в някакъв период от живота на бебето. Сега има вече опции за лятна количка, на която да се монтира кош за новородено за някое си време и после да си ползваш всички екстри на изцяло лятната количка. Лятната ми количка е хубава, но честно казано - не може да се сравнява по удобство за бебето с комбинираната. Ако обстоятелствата позволяват - винаги предпочитам разходка с комбинираната.