Натали, купих и си я ползвам и съм много доволна даже.
Просто лятото, смятам да ходя на къщта на свеки по-честичко, но никога нямам график колко ще стоя. Понякога си засядам за седмица, понякога 2-3 пъти отивам до града за един ден и се връщам пак и реших, че ще ми е по-удобно да държа някаква количка там, отколкото само да товаря и разтоварвам. И нали съм си скръндза и пресметливка
, викам си като ще купувам втора, нека да е такава, която ще ми влезе в употреба и по-нататък, като ходим с малкия някъде за някой уикенд само и няма смисъл да мъкна комбинираната количка, или за смолет...
Че за това в момента избирам лятна тип "чадър", която хем да става за малко бебе, хем да е хубавичка, не държа да е от най-леките, а да се сгъва оптимално компактно и тази ми се видя ОК, но никой не намирам с личен опит с нея
"Макларън" изглежда най-логичното решение, но аз пък не ги харесвам на вид Макларъните, ако и да са мега добри, то въпрос на вкус все пак...
Другото, което адски ме дразни е, че която и да ми допадне като параметри - все е в едни тъмни цветове - или черно, или кафяво, а аз искам светла. Но явно няма да ме огрее и за това тази загледах последно поне й се вижда втория цвят малко.
На АБЦ "чадъра" бутах скоро, супер добре е, обаче пак с цветовете проблем. Като сложиш детето в нея и то втория цвят изчезва и става дюс черна количката... Примерно на твоята цветовете не са така - вижда се и лилавото /и бялото на черно-бялата версия, която много харесвам/, или каквото е там като втори цвят идеално и съвсем друг фасон вади. На "чадъра" им обаче - не е така за мое съжаление, иначе да съм я купила вече.
Ще поогледам още малко, докато се стопли има време, ако някой има други предложения - давайте ги