Еленка,да ,точно за това питам.Не знам , пробвахме с един продавач да сложим нашето кошче на количка Куини,но нещо не се получи.Може би трябваше с друг тип адаптор да е.
Ми аз се спрях на количките от Мамас анд папас.Има два,три модела които много ми допадат. Тук в БГ видях единия , много лека и маневрена лятна количка,към която може да се купи и кош за новородено.Иначе е подобна на Макларъна,но с малко по-големи гуми.Хареса ми...
Само че съм в леко противоречие, защото зълва ми иска да ми подари тяхното Косато и една приятелка нейната ,на Кангароо,един модел,който е с мултифункционален кош.Имам предвид,че е кош за новородено,който се преобразява в летен. С големи помпащи гуми...
Тааа,хем искам да си купя такава количка,че да ми става кошницата за кола ,хем си мисля, че може би е разумно да приема едно от предложенията . Все ще минем без да слагам кошницата на количката.Пък и нали не трябвало бебчето да прекарва повече от 2 часа в него, а си представям лятото да сме много по-дълго навън...