Ами нека и аз се включа в някоя от темите най-накрая
Четейки колко е трудно да се открие стабилна, удобна и изгодна количката и за майката и за децата за близнаци, се заех с усилено издирване, проучване и изпробване на място от рано. Всички варианти, които открихме, предложени в темата ги изпробвахме. Спряхме се на x-landera. (Ели, това е количката с модела вулкано) С един пръст се управлява, широки кошове, всичко се регулира с по едно бутонче, колелата са изключително стабилни, надуваеми и се махат с едно бутонче също. Колелата правят стабилността и маневреността на количката. Има си пълно легнало положение и всякакво седнало. Да, верно, трябва си багажник за кола за нея, защото се сгъва като книга, но като се махнат колелалта, което става за секунда, според мен би се побрала във всеки багажник. Самата количка има голям багажник, вградена чанта с няколко отделения.Има страхотни зимни чувалчета към нея, които могат и да се ползват само като покривала за крачетата. Има много удобни за бебенцата подложки за гръбчетата. С алуминиева конструкция е и сравнена с всяка друга тази определено беше най-маневрената, която пробвах. Имаше негативни мнения за общия сенник, е, аз си държах на него: едното ще спи пък другото ще будува, айде дисциплина да има, ще се нагаждат, на мен с общ ми е по-удобно да ги наблюдавам!
За малките степенки въобще не мисля, че това би бил някакъв проблем, частта трапец, която е към всеки кош се регулира така, че краченцата да се напаснат удобно. Че кошовете били тесни е пълен абсурд, аз по-широки така и не видях. За седналото положение, ми нагажда се според желанието и удобството на децата. От изключително устойчива материя е направен коша. Абе въобще сравнима с много по-скъпи колички и покрива всичките ми изисквания. Хаука и на мен ми хареса на пръв поглед, но е супер паянтова и неманеврена сравнена с тази или с TFK, да речем . С колелата в никакъв случай реших да не правя компромис, пак зависи къде ще си разхождате децата, оня ден като видях една майка как се мъчи с Peg Perego-то в парка на красотата и колелата бягат постоянно на страни, имах чувството, че децата ще изпаднат в калта....Ако ще взимате подобна количка, ви препоръчвам Zooper-а. И двамата с мъжа ми се влюбихме в X-twin-а, приятелки с bagaboo и новото chicco онемяха като я пробваха и си признаха, че тази е по-маневрена и удобна от техните единични
Като дизайн също е най-доброто сред близнашките, което видяхме на живо.
Не издържах докато не я купихме, направиха ни и голяма отстъпка в цената
. След цялото обикаляне по магазини и ровене по какви ли не сайтове си купихме количката от най-близкия до нас магазин
Ми изфуках се пък дано съм и помогнала с нещичко..