Няколко уточнения
z22 Не свързвам времето за избор,
пряко с качеството на избрания продукт. За нещо, което предварително имам инфо, че е добро - просто отивам и купувам за 2 мин. За неща, за които не намерих достоверна информация и отзиви и поради липса на личен опит - отне ми повече време да избера, това ми беше мисълта, не буквално "боклуци". Аз количката си я бях избрала преди 5-6 години дефакто
, но преди да я платя, все пак попрочетох и поогледах и други модели, за да съм убедена, че тази е "моята". Също така, по-едрите и скъпи вещи за бебето ги купувах с идеята за второ дете /ако имаме този късмет/, та дори и цветовете търсех да са универсални, а това налагаше да търся повечко, да чакам протяжни доставки от по месец и нагоре...та такива ми ти битовизми с бебе-шопинга стават понякога
Комбинираната количка си е комбинирана, "латната" - "лятна" и от двете има нужда в някакъв период и аз не познавам някой който да не е купил и двете. В интерес на истината, имам познати, които си изгледаха децата само с комбинираната, ама още не съм срещала някой който да е отгледал бебе с количка "тип чадър" - няма и да срещна. Та няма изобщо какво да коментираме и сравняваме двата типа колички, те си имат различна функция и цел.
Та да се върнем на темата за чантите - какво толкова ще се слага в тази чанта,че да обърне чак количката.За по-обемистите неща си има кошница всяка количка.
Върни 10-ина страници назад темата и ще разбереш, че и по този въпрос няма консенсус.
Едни мами движат с много багаж и им трябва и голям багажник, и допълнителна чанта, или мрежа която също се пълни доста. Има и други, които пък са точно "наобратно" и дори багажника на количката не пълнят... Пак е индивидуално и на всеки според нуждите и "тертипа" на ползване на количката.