0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен.
Миме, закуската е супер. Стискам много палци от доктора да се върнете с много хубави новини.
Мимас, добре дошла. Пожелавам ти да не се задържаш много в тази тема и по-бързо се преместиш в другата. Е не че тук ще ти е лошо :wink:
От мен хубав ден. Стискам палци на всички и разбира се да ви наръся с доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

добро утро момичета как сте  пазете се от грип мен така ме е стегнал че едва дишам весел и здравословен ден на всички
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
Здравейте Щъркелетки!

Благодаря мн за пожеланията!Дано всичко да е наред до края,а съвсем скоро да чуя сърчецето,че да се успокоя малко и да се зарадвам!А то времето хич не минава-едвам е изтекла една седмица от прегледа и остават още 2 до следващия!

Честито на новите бремелинки!Едни щастливи 9 месеца и красив бебок на края пожелавам!
Мимче стискам палци днес прегледа да е ползотворен и да се върнеш окрилена от това, което е казал Доки.
На останалите момичета стискам силно палци  да видят  :bfp: :bfp: :bfp:!

Хубав ден и мнооого мързелив уикенд!
Починете добре!

*
Здравейте Щъркелетки!

Благодаря мн за пожеланията!Дано всичко да е наред до края,а съвсем скоро да чуя сърчецето,че да се успокоя малко и да се зарадвам!А то времето хич не минава-едвам е изтекла една седмица от прегледа и остават още 2 до следващия!

Шкембелинке, знам точно как се чувстваш в момента. И аз съм на същото положение - това време  не минава. А доктора ме викна след 1 месец пък мен  :? 8O :? не знам защо. Не помня ти в коя седмица си - на мен ми казаха,че  към 5-6
Дано скоро и двете да чуем тупкащи сърчица :) :) :)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро щъркелчета :) Много целувки ви пращам и много вирусчета  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Ние сме много добре с бебко-днес си бяхме на преглед-милото не му се излиза ама Йолинка ще споделим чувството не се притеснявай :) Вие си ловувайте и по-бързо да видим при всички ви +++ резултати :) Това е най-голямото ми желание-всички в бременните теми да се наредим :)
Засега ви пожелавам лек ден и ще влезна да ви видя по-късничко :)
Забравих да кажа на Мимето че закуската както винаги си е на място :) Благодарим..
malkoto_dqvolche мила стискам много силно палчета нещата да се оправят-почивай си повече(поне доколкото е възможно).
 ivanita радвам се че нещата са добре с вас  :balk_21: все така да е до края :)
До после милички...
malkoto_dqvolche много добре те помня,преди 2 години си писахме в тази тема,сега съм с друг ник :)
Много се радвам за теб и ти стискам палци,дано всичко да е наред ,лека  бременност ти пожелавам с щастлив край :D :D

Запис- за следващата седмица, ако може да ме сложите в Нечакащи 17-18.01

Ей щъркеланки и тумбачета много сте били активни тези дни  :D което ама много много ме радва  :)
Честито на видели двете чертички malkoto_dqvolche,Hope_ пожелавам ви най спокойните  :cloud9: месеци и да си гушнете на финали пухени бебчета  :D
Лиони  всичко ще се нареди мила по план сигурна съм вече сте на път към чудото  :crossfingers: :bighug: надявам се да е още този месец  :)както е казала Жени наадежда винаги има 
Йолинка дано го уловите още този месец яйчиценцето  :crossfingers: :egg:
Миме чакаме новини от срещата днес
Сари май скоро време ще се гушкате с бебо  :lol: с нетърпение чакаме да видим бебо  :)
mimasbg добре дошла  скоро да ни зарадваш с едни сладки две чертички  :) :bfp:
Стиснати палчета от мен за всички за нечакащи и ловуващи
Лека вечер милички !

Вярвам!!!!
*
Добро утро щъркеланки :)
Днес ми се падна честта да сервирам закуската! Заповядайте на масата!
Предполагам, че всички спинкате все още! Желая ви спокоен и релаксиращ уикенд  :balk_177:
На новодошлите момичета, Добре дошли  :welcome_1:
Топли прегръдки от далечен и ледено студен Колорадо :) :hug2:

« Последна редакция: Януари 15, 2011, 07:49:09 am от Гальонди »

*
Добро утро и от мен! :D
Ехаааа, Гале, страхотна закуска си ни поднесла мила - Благодаря!  :D Веднага се присъединявам за компанийка! :wink:
Ето и сутришната доза вируси - на кой за каквото са му нужни :wink:  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Аз днес мисля да правя първи покупки за бебо  :D
Спорен и прекрасен съботен ден от нас! :D
Добро утро и от мен,
Гале уникална закуска се направила, човек и да не е гладен при вида на тази трапеза огладнява, веднага се нареждам на масата.
Не знам дали е от лекарствата но от няколко дни така дълбоко спя, изобщо не се будя през ноща, а на сутринта се чувствам прекрасно.
Лек ден милички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от мен  :balk_102: Гале, закуската наистина е прекрасна. И аз сядам при веселата компания за закуска  :)
Петеее, днес ще е вълнуващ ден  :cheerleader:
Аз да ви се похваля-милото ще започва работа при мен- толкова се радвам. Досегашната му беше отвратителна и ниско платена. Сега съм по-спокойна, наистина.
Освен това /ако термометъра не се е счупил нещо / тазсутрешната БТ много ми харесва и се надявам графиката ми този месец да прилича на "нормална"  :lol:
Бебешорка, ти какво си мило същество... Благодаря ти за пожеланията. Аз днес съм закотвена на работа, така че честичко ще ви наглеждам кой кога става  :lol: :lol: :lol:
Целувки на всички ви , до после

Галенце, закуската е за шампиони. Нямам думи:):)

Пете, невероятно вълнуващи покупки ти предстоят.. Желая ти изпълнен с прекрасни емоции ден!

Йоли,
и на мен ми харесва тази БТ..вие само си ловувайте..пък яйчицето няма да има на къде да бяга :)

Хубав ден,момичета

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Гальонди, закуската изглежда супер.

ioly, радвам се, че БТ се е покачила. Хайде да става все по-висока.

Признавам си без бой, че ми се спи ужасно много. Пожелавам ви хубав, слънчев и щастлив уикенд!
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Здравейте дами виждам че съм пропуснала някой неща затова мили бъдещи мами да са ви честити двете чертички-от тук нататък лека и спокойна бременност.Страхотна закуска си поднесла Галче-отвори ми се апетита.Йоли много хубава температурка пу,пу,пу
Пете какъв емоционален ден ще е -развалнувах се дано и ние скоро имаме това удоволствие да пазаруваме за идващия бебо.
Мимче как си мила,какво казаха лекарите?
Лек и приятен съботен ден от мен и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на който за каквото му трябват
Аз новата седмица ще съм в графа ловуващи,пък дано успеем този месец :P
*

Добро утро милички. Галче страхотна закуска - особено кексчетата, мммм, чак ми се доядоха. И по този повод в последните дни ми се отворил страшен апетит - постоянно ми се яде нещо и май скоро  :scale: ще покаже горната граница  :lol:
Доки каза не повече от кило- кило и половина на месец.
Пете пазаруването ще е много шълнуващо със сигурност дано всички да усетим това удоволствие
Йолче, графиката се заформя много добре - дано накрая има хубав финал :crossfingers: :crossfingers:
Лек и приятен уикенд на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Привет и от мен,дами!
Гале,прекрасна закуска,мила,няма как да я пропусна!
Петее,какъв вълнуващ ден те очаква само :)
Йоли,браво,мила,хубава графика се заформя май :)
Миме,чакаме новини от доки.
Лек ден ви желая,момичета!
[/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро :) И аз минавам набързо да кажа здравейте и отивам на покупки че нямам много време още :)
До после сладурки..Йолинка много се радвам на графиката ти мила :) Галеееее с такава закуска денят ще е прекрасен :) Освен това е и събота.. :) целувам ви силно всичкииииии
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

Пете ако знаеш каква хубава "работа" ще имаш днес..Това с пазаруването за малкото човече е незаменимо удоволствие :)  :balk_21:
*
Здравейте слънчица, Галенце с тази трапезка и на тези, които не им се яде ще им се прииска  :D
Петенце приятно пазаруване  :D, Йолчи страхотна графика,страхотна БТ, дано миличка това е вашия месец и сега като милотото ти е на по-добра работа  :wink:
Аз снощи имах доста емоционална нощ, кучето м откачи нещо и като взе да се пени, направо се стресирах, все едно не беше той, като освирепял, но след 5 мин. вече бешо наред, явно е сънувал нещо лошо, ама мен като ме беше страх да не вземе да ми направи нещо, пък то милото нещо го боли и винаги идва при мен и ляга на стомаха ми, когато не е добре и така будувахме заедно.
Та стига съм ви отегчавала
Много стиснати палци за всички и приятен съботен ден
*
Привет щъркелчета!
Охааааа Галенце,на тази трапеза може да се тъпкам цял ден по малко :balk_47:-благодаря!
Йолич ,супер ,всичко ще бъде наред
Жени,Снежи и всички сладки щъркелчета  :grouphug:
ето дозата и то нас за успех :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: