0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Чудесна темичка,дано да се напълни с много положителни емоции,повечко ++++тесчета и усмивки!Шкембенце,Маето честити ви  :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:леко и безпроблемно бременеене!!!!
Мимче честитит юбилей на патерици!Пожелавам ти да сбъднеш своята мечта да станеш мама,да си здрава и много,много щастлива,И не се притеснявай излишно,чакаме те с хубави новини в петък.
Лионче не се отчайвай,всичко ще се нареди можеби много мислим и това донякъде пречи,мисли само позитивно!!!
Краси честито ви сърчице!!!!
Йоли точно когато не очакваш тогава се получава затова се зареди с хубави мисли,слагайте си сърчицата и дано се получи!!!!
Лек ден и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:от мен
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте щъркеланки и пупиланки  :P Благодаря на всички ви за положителните мисли, които нахлуват в мен след като ви прочета пожеланията  :balk_104:
Рени, Витанова, Краси, Жени и всиииички да не ви изброявам, че има риск от пропуски- наистина от сърце ви благодаря !!!
Лиони, ще стане - след падането, стани, поотупай се и ... смело напред.  :bighug:
Марийче, това е чудесно, за първи път ли ще ходите при тях? И... още не си се похвалила с подаръците  :wink:
Сари, ми мен ми каза, че този Метформин щял да ми повиши чувствителността на Я. Да ги приемам 6 месеца и после ще опитаме най-вероятно с Клостил. И за Прегнил ми говори, но... то ще е по-нататък. Въпреки приема ти на Клостил заедно с Метфогама, ако знаеш как се зарадвах като ми каза, че на втори месец след приема си забременяла- рязко ме озари гоооооолям лъч надежда - целувам те.
Пете аз знам, че си някъде наблизо ама... един ден като закъснееш с пост-а и вирусчетата и виж как ни липсваш  :bighug: - ми обичаме си те.
Гальонди
дано всичко около теб е наред - и ти ми липсваш днес...
Тити, какви са тези катастрофи бе сладка-радвам се, че е бил малкият дявол. Стискам ти палчета след 2-3 дена да празнуваме в темата за поредния успех   :crossfingers: :bfp:
Бебешори - хич няма да се отървеш от мен  :lol: Даже ще приканя Петето да сформира една среща когато й е удобно, че нали си е нашата видна заралийска пупа и ... защото тази година не сме се виждали ОЩЕ  :wink:
Иванитка - как си, вие пак сърчице сте сложили, въздържайте се малко докато спре това зацапване, не е страшно - питай другите бременелки  :wink: Моля те - пази се!

Много ви обичам - до скоро  :wink:
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 12:45:32 pm от ioly »

Здравейте,
смених си лекаря, и преди малко се върнах от преглед - показах резултатите от хормоните и графиките си и доки каза че според него имам проблем с О, каза да пия Герикапс по 1 капсула на ден до О и след около седмица да отида и да започнем със следенето на фоликулите, след това отново ще изследвам прогостерона, тъй като сега му се видя нисък.Скоро ще правим и спермограма. Това е за сега, смятам в сряда да отида пак и да се започне идването на края на моето чакане
Обичам ви и ви благодаря за подкрепата

P.S.май малко объркващо написах всичко
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Йолинка мила  :balk_21:
Сигурна съм че можеш да се довериш на доки на 100% :) Ама пак ти казвам че Метфоргама пих и заради течностите в тялото..Имах много добри показатели на хормоните и въпреки това приемах лекарството..даже се снабдих и за около година напред  :oops: имам над 8 опаковки.. както и да е.
Аз писах ама и тук да кажа-Титинка имаш моите стиснати палчета мила  :wink: И с тези катастрофи лекичко-аз имах един такъв инцидент преди 2 години..Знам колко е неприятно.
Лионка мила много се радвам че вече първата крачка към успеха е поета :) Сигурна съм че скоро нещата ще се наредят :) Само съвета ми е да не разчитате на една спермограма само.Пак от личен опит ще кажа че ние след първата имахме директен отговор че по естествен начин не може да си имаме дете.. Успех :)
Ами май днес много пиша нещо :) Айде чакаме още +++ тестчета :)
*
Здравейте момичета! Много отдавна не съм писала, но ви четох редовно. Честито на всички видели  :bfp: Лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебоче :)
Сега да ви споделя набързо какво става с мен и се надявам да не ви оттегча. На Коледа нали стават чудеса и аз видях така дългочаканите 2 чертички. След седмица получих зацапване и отидох на доки, взеха ми кръв за кръвен тест и ме викнаха след 2 дена пак да ми вземат. Първия кръвен тест показа 1956. Докторът каза че е много високо, понеже на видеозона ме определиха като 5 седмица, а според последния ми цикъл трябва да е 6 и половина. Сега в събота прокървих леко и досега си имам зацапване, което спира почва и е тъмно кафяво и на моменти кърваво. На лекар съм пак в понеделник на 17-ти и няма как да ида по-рано,защото съм в англия, а тука докато е ранна бременност не обръщат кой знае колко внимание. Много съм притеснена, защото имам един мисед преди 2 години и много ме е страх да не стане пак. Ако на някой му се е случвало ще се радвам да ми даде съвет. извинявам се за дългия пост...
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Здравейте на всички!! След една ранно приключила бременност преди 2г. днес след 4-ри дневно закъснение видях  :bfp: .Сега в главата ми е каша , но се надявам този път всичко да е наред.Хубава вечер от сърце ви пожелавам и нека има още много + тази седмица  :balk_602:
*
Честито мила, пожелавам ти лека бременнст и на финала най-хубавото и здраво бебче!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Hope_, тихичко честито.Желая ти лека бременност и здраво бебче на финала.Пак се очертава хубава седмица.Едва Сряда е, а вече имаме 3  :bfp: и още 1-2 почти сигурни !!!  :cheerleader: :cheerleader:

Ехе, това се казва щастлива седмица!!
Hope,malkoto_dqvolche, много да се пазите..пък всичко ще се нареди! Лека бременност ви желая

*
То аз се пазя, но много ме притеснява това зацапване, което на моменти е кърваво. Но поне ме успокоява донякъде че не е алена кръв, а е много тъмно кафява. Много се притеснявам, имам чувство че до понеделник ще откача. Поне на видеозона видяхме плоден сак и си е на мястото :)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
malkoto_dqvolche,Hope_ тихичко честито и на двете :) Сега много почивка и спокойствие :) и аз имах зацапване в началото-към 6 седмица мисля че беше.Но не алена кръв ами кафеникаво.КАзаха ми че е остатъчна мръсотия от предния цикъл.Полежах си и всичко си мина добре. Дано е така.. :)
Наистина се очертава супер седмица.Петито ни е на късмет :)
Тити :):) не се ослушвай мила  :balk_21:
*
Дяволче, тихичко честито о то мен. И аз имам зацапване - не ми цапа бельото но чат пат като се бърша има. На мен доктора ми каза че е нормално стига да не се усилва, макар че аз не смятам така и мисля да отида до пловдив на истински специалист, да видим той какво ще каже.
Ти се пази много, и аз се опитвам това да правя. Почивай си  :)

Хоуп, надявам се всичко да е ок сега,
Стискам палци и на двете ви :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
Привет милички.
Супер е тази темичка. Я как хубаво започна. Норе, Малко дяволче, честито и на двете ви. Пожелавам ви много леки и много хубави оставащи месеци.
Малко дяволче в 7 г.с. ми се появи едно кафеникаво зацапване. И понеже мен си ме е повече шубе, веднага отидох на доктор. Доки ми обясни че по принцип се случва да се появи такова зацапване поради това, че плодното сакче не е изпълнило изцяло матката. Също така около датата на М също е било нормално да се появи някакво зацапване.  Предписа ми утрогестан и активно лежане и всичко се оправи. Това беше при мен. Бих те посъветвала да отидеш на доктор за твое успокоение, но ти вече си писала че при вас нещата не са като в БГ. Тук можеш да си ходиш когато си поискаш дет се вика, пък и нали си плащаш прегледите.
Лиони няма да се предаваш. Лесно е да се каже, а е трудно да се изпълни, но трябва да се успокоиш, да не си под напрежение. Стискам палци всичко да се нареди.
Е разбира се пожелавам на всички в тази темичка скоро да се похвалят.
Айде ще ви оставям че нещо много се разписах. На всички много стиснати палчета и разбира се доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
В събота като ходих ми казаха че е твърде рано за каквото и да било, нищо не можели да направят, хапчета не са ми изписвали, казаха ми само да си пия ф.к. Но ме притеснява това зацапване, защото малко се усили и от време на време става червеникаво. По принцип сега ми е датата на М и се чудя дали затова е така. Живот и здраве всичко да е наред в понеделник док ще каже.

*
Re: Януарска седмичка, препълнена с +++++ тестчет&#
« Отговор #74 -: Януари 12, 2011, 22:31:47 pm »
Ехааа, malkoto_dqvolche,Hope_, тихичко честито и от мен! :D
Леки и безпроблемни месеци до финала!  :wink:
Аз не съм прокървявала и не мога да помогна  :oops:, но момичетата са те посъветвали - полежи си и в пон-к при док.! :wink:
Да не ви изброявам, че да не пропусна някоя  :oops: - прегръдки на всички и доза вируси и от мен -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Лека вечер!
ПП: Снежка само наблюдава - как си мила? Пиши два реда!
ех,че хубава темичка :cheerleader:
честито на Малкото дяволче и Хоуп
дано да имаме още много бременелки още до края на тази седмичка :goodluck:
Не бях влизала от два дни и така се зарадвах :cool:
дано този месец донесе много +++++
Норе_,малко дяволче,честито,милички.Леко бременеене и пухкаво бебе околотермин!
Малко дяволче,щом е около датата на М,опитай се да не се притесняваш толкова.Но ти препоръчвам до прегледа,ако можеш само да лежиш.Може и да е безобидно,но по-добре се пази.А ако можеш да си вземеш от аптеката и някакъв прогестерон,ще е много добре.Явно в Англия практиката е друга-ранна бременност и никакви лекарства.Но някой прогестеронов препарат може само да ти помогне.А за мисед-не се притеснявай,казват,че не повтаря.Стискам ти палци,мила,всичко да се оправи и да нямаш повече притеснения.
Лиони,браво мила.Много хубаво,че сте започнали вече.Дано бързо се отстрани този проблем и съвсем скоро ни зарадваш!
Лека вечер,момичета!
[/url]
Добро утро на всички!
Хайде сядайте на масата.

Честити Ви  :bfp: на Hope и Малко дяволче.Леки  :cloud9: и пухкави  :babyflips:.
Марийче, това е чудесно, за първи път ли ще ходите при тях? И... още не си се похвалила с подаръците  :wink:

Йоли с д-р Даскалов ще се срещнем за първи път,но с д-р Даскалова вече имахме среща.През семтември правихме спермограма при нея.Беше много любезна и ни вдъхна  сигурност и надежда.Затова сега се насочихме към тях.Надявам се скоро да имаме резултати.
А относно подаръците..-ми като за юбилей имах страшно много и все хубави.Ще се похваля за най-хубавия-от милото естествено-бижута"Сфаровски" :oops:.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!

Добро утро и от мен,
Мария мерси за закуската, веднага си взимам,
Честито на новите бременелки, леки 9 месеца
Спорен ден момичета
Добро утро и от мен!
И аз сядам на кафенце и закуска.
Пожелавам лек ден на всички и  :crossfingers: :cheerleader: на всички бъдещи мамчета.
Краси