Здравейте щъркеланки и пупиланки
Благодаря на всички ви за положителните мисли, които нахлуват в мен след като ви прочета пожеланията
Рени, Витанова, Краси, Жени и всиииички да не ви изброявам, че има риск от пропуски- наистина от сърце ви благодаря !!!
Лиони, ще стане - след падането, стани, поотупай се и ... смело напред.
Марийче, това е чудесно, за първи път ли ще ходите при тях? И... още не си се похвалила с подаръците
Сари, ми мен ми каза, че този Метформин щял да ми повиши чувствителността на Я. Да ги приемам 6 месеца и после ще опитаме най-вероятно с Клостил. И за Прегнил ми говори, но... то ще е по-нататък. Въпреки приема ти на Клостил заедно с Метфогама, ако знаеш как се зарадвах като ми каза, че на втори месец след приема си забременяла- рязко ме озари гоооооолям лъч надежда - целувам те.
Пете аз знам, че си някъде наблизо ама... един ден като закъснееш с пост-а и вирусчетата и виж как ни липсваш
- ми обичаме си те.
Гальонди дано всичко около теб е наред - и ти ми липсваш днес...
Тити, какви са тези катастрофи бе сладка-радвам се, че е бил малкият дявол. Стискам ти палчета след 2-3 дена да празнуваме в темата за поредния успех
Бебешори - хич няма да се отървеш от мен
Даже ще приканя
Петето да сформира една среща когато й е удобно, че нали си е нашата видна заралийска пупа и ... защото тази година не сме се виждали ОЩЕ
Иванитка - как си, вие пак сърчице сте сложили, въздържайте се малко докато спре това зацапване, не е страшно - питай другите бременелки
Моля те - пази се!
Много ви обичам - до скоро