0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честит рожден ден Mariq_81, темичка подарък от мен  :wink:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44741.0
*
О-хо,Мария,щях да те пропусна замалко.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕ!!!ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКАТА РАДОСТ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА СВЕТА!! new_birthday
Мимеее,честит рожден ден,мила!!!Много здраве,много щастие,много усмивки и поне едно тупкащо сърчице под твоето в най-скоро време!!! :hbirth:
[/url]
 :happy_birthday_1: Мария, дано скоро се сбъдне мечтата ти
Мария, честит рожден ден!
Желая ти здраве, щастие, успехи и сбъднати мечти.
Краси

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Еееххх че слънчева темичка наистинаааа. Марийче,  :happy_birthday_1: миличка. Пожжелавам ти много здраве, щастие, сбъднати мечти и гооляма пупа скоро  :wink: Весел празник и да ни се похвалиш после с подаръците :P
Маето и на теб честити две чертички  :) Безпроблемни месеци от мен. Тити, Лиони стискам палчета  :crossfingers: :bfp:
Разбира се на всички  :oops:
Галенце, ето че започва голямото чакане- дано дано дано...
Женичка и ти мила в кюпа- обичам ви, искам този път чакането да завърши с прекрасни новини . Искааааааам
Аз днес малко беснея в работата ама то при мен честичко се случва, но пък довечера ще ходя най-накрая за цитонамазката. Еееех, излекувах гадините и сега следващото стандартно изследване. Така или иначе часа ми за Персенска е чааак за Ноември- пък дано не го ползвам  :wink:

Хубав и весел ден на всички ви  :balk_102:
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 11:03:40 am от ioly »

*
Здравейтеее  :D

Честити две чертички на Маето! Леки и хубави 9 месеца  8)

Честит юбилей на Мария! Много здраве и сбъднати мечти, миличка  :D

Честито сърчице на Краси.. ех, душа, ние с теб вървим съвсем заедно, нали? Аз даже се притеснявах леко, че първия път не ми казаха нищо за сърце, а на много други се вижда в шестата седмица, но сега се успокоих  :wink:

Виждате ли как хубаво тръгна новата седмица  :D Стиснати палци от мен за всички ловуващи и НЕчакащи!

Миме, честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и живот, щастие и любов и много сбъднати мечти!

Маето, честити ти  :bfp: Леки и безпроблеми оставащи месеци до финала :)

Ама да знаете много ми харесва тези темичка, започва с много хубави новини..дано да е така докато всички се преместим в третото списъче. Късмет девойки:)

*
Привет момичета.
Миме  :balk_19: :balk_7:. Пожелавам ти най-вече здраве, щастие, късмет и едно голямо тумбаче.
Краси честито  :heartbeat:.
Маето честити  :bfp1:.
Йоли, миличка не се ядосвай. Или поне се опитай. Няма смисъл от хабене на нерви, това до нищо хубаво не води.
На всички стискам много палчета, кой за каквото иска и за каквото му трябват. И разбира се да ви наръся с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Здравейтееее, много весело тук в нашата темичка
Миме честит юбилей мила, да си здрава, пък то другото ще се нареди  :D весело посрещане на празника
Краси честито сърчице миличка, всичко ще е наред до края  :D :wink:
А Петето и Саричка ми се губят нещо днес, хммм липсват ми и техните вирусчета. Благодаря на Мони и Туцка за техниче  :D
Лека вечер слънчица
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте отново и от мен  :) Момичета като бях при докторката днес за изследването и си поговорихме и тя ми изписа Метформин или Метфоргама за 6 месеца. Струва ми се, че някоя от вас също приемаше такова по едно време ама като не мога да се сетя коя  osi_13 Ще се радвам да си признае, защото ако знае колко въпроси имам  :P :lol:
Освен това реши пак да ме прегледа, но рязко ме заболя вляво и тя ме попита дали не съм пред Ову, казах й, че днес ми е 10-ти ден и тя прекрати прегледа. Но пък не ме погледна на вагиналния видеозон и ме хвана яд. Е, да се надяваме, че ще си имаме Ову този месец...
Туци, старая се ама... нали знаеш понякога няма как да не се ядосваш
Жени, вярно днес тези пупи Петето и Саричка ни се губят нещо...  osi_10
Е, аз отивам на лов момичета  :bed: и ви желая лека вечер, на ловуващите като мен успешен лов, а на тези като Женичка / и с всякакви подобни симптоми /  :wink: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Обичам ви мили ми щъркелани. До скоро

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте отново и от мен  :) Момичета като бях при докторката днес за изследването и си поговорихме и тя ми изписа Метформин или Метфоргама за 6 месеца. Струва ми се, че някоя от вас също приемаше такова по едно време ама като не мога да се сетя коя  osi_13 Ще се радвам да си признае, защото ако знае колко въпроси имам  :P :lol:
Освен това реши пак да ме прегледа, но рязко ме заболя вляво и тя ме попита дали не съм пред Ову, казах й, че днес ми е 10-ти ден и тя прекрати прегледа. Но пък не ме погледна на вагиналния видеозон и ме хвана яд. Е, да се надяваме, че ще си имаме Ову този месец...
Туци, старая се ама... нали знаеш понякога няма как да не се ядосваш
Жени, вярно днес тези пупи Петето и Саричка ни се губят нещо...  osi_10
Е, аз отивам на лов момичета  :bed: и ви желая лека вечер, на ловуващите като мен успешен лов, а на тези като Женичка / и с всякакви подобни симптоми /  :wink: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Обичам ви мили ми щъркелани. До скоро

Ами аз също съм приемала Метфоргама 1000 мг именно заради задържането на течности в тялото :) Ако съм ти полезна с тази информация.Отрази ми се много добре.Аз го приемах заедно с еутирокс 25 в комбинация.На втория месец прием забременях :) питай на ЛС ако искаш да знаеш повече миличка :) Целувки от мен
*
Добра ви вечер и от нас!  :D
Шкембелинче, Маето - честито милички!  :wink: Леки и безпроблемни месеци до финала!  :wink:
Миме, честит юбилей! Да си жива, здрава, много обичана и скорошно сбъдване на всички мечти!
Жени, Йоли, тук сме бе душички златни!  :D Наблюдаваме ви отстрани! :wink:
Я виж тази седмица как се засилихте само с присъствия - пупупупуп!  :wink:
Ето доза вируси за всички и от нас -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Лека вечер! :D
Добро утро момичета,
Ето и закуската,
на мен вещицата ми дойде на гости, чувствам се ужасно, вече почваме 7-ми месец опити, смятам да направя фликуметрия тзи месец
Лек ден
Добро утро момичета,
Lioni благодаря за закуската! Напълно те разбирам и знам колко ти е гадно и макар и всеки път да си казваш "Още е рано! и "Другия път ще стане!" разочароването е на лице и това го знаят всичко, които са на този етап от живота си. Преживей си мъката няколко дни и след това се хвърли в новия месец с нови надежди и ...направи си фоликуметрия на мнение съм, че човек трябва да прави това което смята най- добро за себе си и му носи спокойствие.

Лек ден момичета
Краси

*
Добро утро, Лионка благодаря ти за закусчицата и не се отчайвай мила, направи това което е нужно, провери си фоликулите  :D и дано е само въпрос на време . Да ти кажа ние със съпруга ми от 3 години не се пазим и точно в месеца, когато най-малко се надявах взе че стана, така че надежда винаги има. Но естествено, трябва да се провери организма, има много теми изписани за това кога трябва да почнем да се притесняваме и изследваме, новсеки сам избира, най-правилно е преди опитите да се направят изследвания и на двамата, но пак казвам всеки сам си решава. Миличка извинявай не помня вие правихте ли спермограма  :oops:, защото нали знаеш че от там се започва.
Лек ден сладурчи вземам от вчерашните вирусчета на Петето, Йолчи ще има ову миличка, пък вие ще сгащите яйцето  :wink:
Успех на всички
Добро утро :)

Лионка, разбирам как се чувстваш..нямам намерение да те успокоявам. Момичетата са прави, направи това, което смяташ, че е най-добре за теб(вас).. Стискам плаци следващият ти цикъл да е след 9 месеца!
Йолич, ще имаш ову мила..само не го мисли много много! Сигурна съм, че ще успееш!

Успех на всички!

Добро утро и от мен!
Лиони мерси за закуската.Миличка логично е да се чувстваш така-всеки месец в очакване "това да е месеца" и накрая пак разочарование,но няма да се отчайваш когато е писано ще стане.
Благодаря на всички за чудесните поздравления и на f_26 за темата подарък.Момичета да споделя-в петък имаме среща с двамата доктори Даскалови и ми е много притеснено от това,което ще се случи там,но повече няма да го отлагаме и да чакаме на случайността.Дано да се върнем по-обнадеждени отколкото сме в момента.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички :) Вчера си имах май мои неща и съвсем забравих да ви наръся вирусчета :)
Благодарим ви за закуската-Лионка много е хубава :) Не се отчайвай-направи някое и друго изследване ако има нужда.Но дано следващия месец е вашият :) Жени хубаво ти е казала-първо спермограма и след това другите неща след нея :) Женка и аз малко се ядосвах и си мислех че в месеца когато съм забременяла не е станало обаче съдбата ми поднесе най-хубавия подарък :) Така че милички надежда винаги има :)
Мария със закъснение честит рожден ден.Много здраве и щастие ти пожелавам :) И не се притеснявай за докторите-всичко ще е добре и ще сте доволни и двамата :) Целувки..
Засега това е от мен.Харесва ми тази седмица и на мен като на Петенцето активността ви.Дано винаги е така :)
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Здравейте и от мен!
Лиони,мерси за закуската,мила.Разбирам те напълно как се чувстваш.Аз последните няколко месеца нямах сили даже и да плача вече.Две години и половина всеки месец едно и също.Направи,каквото смяташ за необходимо.
Йоли,вие си слагайте сърчицата,мила,О ще има :)
Лек ден,момичета!
[/url]