0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте мили ми приятелки. Да ни е честита новата темичка и дано се напълни с + тестчета и положителни емоции. Първо искам да кажа: " Маймункооооо, честито ти Майкъл- да ти е жив и здрав, да расте палаво дете за радост на мама и тате. Ееееех, а все едно вчера залагахме под това твоето ЧХГ едно или две мушморочета се крият. Целувам те и мнооого се радвам.Бързо възстановяване и ще те чакаме да ни пишеш"  :bighug:
Шкембенце, тихичко честито мила, пази се и бъди спокойна.
Иванитка, радвам се, че си по-добре, но наистина е време да си избереш един лекар и да се консултираш с него.
Петенце, вече можеш да ме пишеш в "ловуващи" еееехххх доживях и аз да вляза в някой списък. Дано от този, като мина и през "Очакващи да видят..." та чааак в "видели за месец..." Пу,пу дано всички, които още чакаме чудото да ни се случи скоро.
Бебешорче, ама ти кога ще ми обърнеш повече внимание, ааааа бива ли такова гостоприемство значи  :P :wink: :lol: :lol: :lol:
Сари, Монка
то малко остана бе  :wink:
Момичета, аз ли се разсейвам или Тити ни я няма, Фибс, Чоки, и още куп щъркелани???
И още нещо - Крискаааааааа, целувки от мен и на теб и на принцесите  :bighug:
Е, аз засега съм изчез и до скороооо
Обичам Ви!

Здравейте сладурки,

Както се казва-нова седмица-нов късмет. Дано всеки ден имаме поне по едно ++ тестче.

Шкембенце, много се радвам за теб. Ти бъди спокойна и всичко ще е ок :):)

Аз ще съм още в ловуващия списък, макар че усещам някакви ПМС..ама са краткотрайни..нямам идея кога ще ми дойде...така че по-добре да не избързвам.

Целувам ви !

*
Добър ден и от мен  :) (Че аз нещо на "добро утро" тия дни не мога да го докарам  :oops: )
Благодаря за новата темичка, Пете!! Дано я напълним с много  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На Шкембелинка, тихичко Честито и дано всичко е наред до края, да си гушнеш сладкия бебок след 9 месеца!
Иванита, и при теб се надявам нещата да се развият добре, за да може да се отпуснеш и да се наслаждаваш на бременността си! Почивай, намери си лекар, който "вярва в тестове за бременност" и, който поне би ти казал няколко думи да те успокои, вместо да те стресира!  :wink:
От мен много топли прегръдки в този студен ден  :hug2: :hug2:
Успешна седмица на всички щъркеланки и бременелки  :flower:

ПС И аз съм в очакващите да видят + тест, от днес, Мина и това чудо, моето Ову!  :)

Галенце едни силно стиснати палчета  :crossfingers: от мен

Бебешорче, ама ти кога ще ми обърнеш повече внимание, ааааа бива ли такова гостоприемство значи  :P :wink: :lol: :lol: :lol:
Йолинка ами аз теб чакам миличка  :oops: :lol: изцяло съм на разположение когато имаш време  :)
Лека вечер на всички сладурки  :bighug:

Вярвам!!!!
Момичета прогестерона ми е 38.98 при реф 10-81, какво мислите?
Само че днес Бебешори :bighug: ми подсети да проверя на кой ден точно съм го пуснала и видях че е на 6 ден след О, а тлябваше на 7-ми, как съм бройла незнам
*
Привет и от мен.
Пете супер темичка със супер сладък бебок. Пожелавам поне по един на всички :).
Шкембелина, тихичко честито. Пожелавам ти най-прекрасната и лека бременност.
Иванита, радвам се че нещата са се поуспокоили при теб. Много да се пазите вие двете.
За всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и много :bighug: :bighug: :bighug:.
И разбира се доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
ЗДРАВЕЙТЕ ВЕЧЕ И АЗ МОГА ДА СЕ ПОХВАЛЯ С :bfp: :bfp: :bfp: най накрая!Успех на всички!
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
maeto честито и леки 9 месеца :) само положителни емоции и красиви моменти :) Браво !
*
Здравейтееееееееее ето ме и мен, разписвам се в новата тема  :D
Шкембенце ех как се радвам миличка, спокойно сега и се зарадвай - истина еееее, леки оставащи месеци  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Аз съм вече за списъка на нечакащи към 20.01 предполагам, според овуто ми
Вземам с пълни шепи от сините вирусчета на Мони и на Сари
Петенце благодаря ти миличка за поредната тема, която пускаш за нас  :D, сигурна съм че ще ни е късметлийска
Успех на всички и много стискам палци  :D
Йоле време беше да се появиш душко  :lol:
Шкембелинкаааа,как ме зарадва,мила!Тихичко честито и леки и безпроблемни девет месеца.Дано всичко си е наред и да няма поводи за притеснения!
maeto,честито и не теб,мила.Ще чакаме вече новини и от доки :)
Ех,как хубаво започна новата темичка :)
Иванитка,радвам се,че нещата при теб са нормални.Ориентирай се към някой лекар и си почивай повече!
Аз също имам пресни новини от доки.Имаме си ембрионче със сърдечна дейност :)
[/url]
ех,че хубава темичка
честито на ШКЕМБЕЛИНА леки :cloud9: и на финала страхотно :babyflips:
Маето ,честито пожелавам ти лека  preggo и здраво  ylinfant
Краси честито за  :heartbeat:,няма такава радост нали?Аз направо се побърках като чух нашето миналата седмица
ИВАНИТКА почивай си и всичко ще е наред
на всички момичета :crossfingers: на кой за каквото му трябва,но най-вече да има още много :bfp:
Добро утрооо
хайде на закуска
Момичета за мен май и този месец приключи, Т падна до ниво М, но пък е много рано, ЛФ ще е къса ако ми дойде днес
Лек ден
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 07:19:12 am от Lioni_R »
Добро утро момичета,
Ели, благодаря за закуската! Ние с теб май сме най-раннобудни! Не се отчайвай, нали всички живеем с това ..До като няма М. има надежда!!!, може да е нещо инцидентно и утре да се вдигне. Аз не разбирам много, но ти стискам палци всичко да е наред!

Лек ден от мен!
Краси

*
Добро утро мацки!
Лиони,закуската е прекрасна и веднага сядам ,за едно кафенце.
Лиони,Краска,щом няма м.,има надежда.Да неговорим,че и аз съм от вашия отбор! :)
 :bighug:-ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!
*
Добро утро момичета!Гледам е живнала темата...браво :grouphug:
Честито Шкембенце,дано всичко е наред и много леки  :cloud9:! :balk_21:
Маето,честито и радост и на теб :bfp1:!

:crossfingers:на всички нечакащи :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро,момичета!
Лиони,пак ти си се погрижила за закуската,благодаря ти,мила.Много силно ти стискам палци,да не дочакаш онази с метлата  :crossfingers:
Титко и на теб много стиснати палци,мила,добре се движи графиката ти  :crossfingers:
Лек ден,момичета и успех на всички!!!
Ето и от нашите вирусчета  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Добро утро и от мен момичета :)
Лиони, благодаря за закуската  :eating:
Като гледам темичката започна идеално  :grouphug2:
Честито Шкембелинке, Честито Мае-то.  :cheerleader: :cheerleader: :cloud9: Пожелавам ви много лека бременност и сладки бебчета накрая :bori_016:
Краси, честито ти тупкащо сърчице  :D :heartbeat:
Стискам много палчета на всички ловуващи,чакащи, нечакащи и т.н.  :crossfingers: :crossfingers: :grouphug: :kiss:

Добро утро на всички!
Лиони мерси за закуската-присединявам се към вас.
Шкембелинке честити ти  :bfp:.Миличка така се зарадвах като разбрах.Маето честитит ти  :bfp: и на теб.
Пожелавам Ви леки  :cloud9: и един пухкав  :babyflips: бебок.
Краси честито ви сърчице.
Момичета каня ви на масата да ви почерпя-днес имам юбилей.Заповядайте.

На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет,за каквото ви трябва.
Аз изчезвам да се приготвям,че ще посрещам гости.Днес съм решила никакви тъжни мисли.
Лек ден от мен!
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 09:40:06 am от mariq_81 »

Еххх че хубава темичка,много добре започна седмицата  :D
Maeto честити две чертички  :cheerleader:
Краси честито ти сърчиценце  :heartbeat: :P
Само такива новини да има в темичките  :)
Лиони благодаря че толкова се грижиш за нас сядам да пия едно кафенце ,рано е още за гости,може да е инцидентна днес температурата 
Титко хайде бе мила време е вече за  :bfp:
Мимчи  :happy_birthday_1: бъди много здрава все така позитивна и усмихната  :) и ти желая от сърце още този месец да получиш твоя най чакан подарък  :bori_020:
Цопвам се под всички вируси  :D
Целувки за всички с пожелание за усмихнат ден  :sunshine:

Вярвам!!!!
добро утро честито на  Шкембелинка и Мае-то лека и безпроблемна бремеднос  а на всички приятен и весел ден
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]