0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро щъркелчета!
Мария,благодаря за закуската :hungry:!
На всички видяли заветните 2 чертички :bfp:Честито и леки оставащи месеци :bighug:!
На останалите в очакване  yahoo_17 :crossfingers:и естествено :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :wink:
Тити,хайде препишкай едиин тест ,де :D

*
Благодаря новсички от сърце за топлите пожелания !Хубав ден, милички ! :bighug:
Добро утро, момичета.
Миме, мерси за закуската - страхотна е.
Желая ви лек и успешен ден.

*
Добро утро , лелеее пу пу пу ама какво стана само така милички Hope,Даволче да са ви честити 2-те чертички. Леки и оставащи месеци ви желая. Дяволче аз кървих, но доста и от начало беше кафеникаво, но после си стана чиста кръв, на мен ми биха Прегнил и пих Утрогестан, но за теб незнам. Яж овесени ядки, трици, нещо подсилващо прогестерона, но вникакъв случай не го подценявай.
Чакаме още хубави новини,лек ден от мен.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте!
Нора и Дяволче, честити бременности! Пожелавам ви да бъдат безпроблемни и успешни!

Пожелавам ви хубав и късметлийски ден!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен ..Аз имах една много тежка вечер и почти съм спала 2 часа.
Вчера пожелах но и днес да кажа-честито на виделите +++ резултати :) Очакваме Тити да си признае и тя :)
Мони по-добре ли си сладуранке? Дано си че не искам да се чувствате зле с бебо  :balk_21:
Благодарим за закуската и нека както добре е започнала,така и да завърши седмицата-с още повече положителни резултати :)
Ето и от нас доза вирусчета  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Привет и от мен,дами!
Миме,страхотна закуска,благодаря ти мила.
Наистина много хубава темичка,дано така и завърши :)
Лек ден,момичета!Успех и много стиснати палци на всички!
[/url]
*
Ехааа, казах ли ви аз, че и тази темичка ще бъде много успешна  :D

Честито на Норе и Малкото дяволче /аз не мога да ти дам препоръка за зацапването/ - дано всичко върви по вода!

Лиони, успех и дано скоро се разреши проблема!

Чакаме и Тити да се похвали  :wink:

Целувки на всички!

Здравейте мили момичета,

За първи път се включвам в този форум. От известно време с приятелят ми се опитваме да увеличим с едно човече нашето семейство  :D, но все още бебока ни бяга. Ще ви информирам този месец какъв е резултата, но все още е рано за коментари. Имам супер нередовен цикъл от 24 до 31 дена и малко се получава, като игра на тото. Пожелавам на всички чакащи скоро да ги зарадват двете чертички, а на всички мами много красиви моменти с тяхните бебоци. КЪСМЕТ !!! :P
mimasbg, добре дошла. Пожелавам ти скоро да се преместиш в бременелските теми. Може да си направиш своя графика, та да може да я коментираме :) Успех

Мен може да ме преместите в НЕ чакащи около 28 Януари.
Честито и на Малкото дяволче от мен.Лека бременност и сладко бебче на финала.

*
Привет щъркеланки и бременелки :)

На Hope и Малкото дяволче, Честити ви две чертички! Дано всичко е наред до края, да си гушнете сладките бебоци! Аз за зацапването не знам какъв съвет да дам.. При мен не е било никога добър знак, но това все пак не значи, че нещо не е наред по принцип! Дано спре скоро, за да може да се успокоиш и да се радваш на това прекрасно събитие  preggo
Йоли, тук съм бе мило..2 дена в почивните си дни, само мързелувах..дори и в нета не се врях, както обикновенно!! Голям мързел ме е нападнал! :)
От мен лека вечер на всички  :D

Едно уточнение за моят ден на очаквания  :bfp: (Дай Боже!) - 24ти Януари.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добър вечер и от мен  :wink: Гале, здравей-ах как се радвам да те "видя" Мързелът не е лошо нещо.Стискам ти палчета за 24-ти  :crossfingers: Hope, Малко дяволче, честити радостни чертички и от мен. Дано кървенето ти дяволче да мине бързо.Ти си почивай и се пази.
Мимас  :welcome_1: Пожелавам ти да не се задържаш тук в тази тема и бързо да отидеш в темата на пупите :)
Златен дъжд и на теб стискам палчета за датата. Всъщност на всички очакващи ЧУДОТО разбира се. Снежи, наистина, къде си бе душко, щеше шефка да ми ставаш, а изчезна... Надявам се, че си добре  :bighug:
Аз днес си взех резултата от цитонамазката. Група 2А /така каза чичото в лабораторията/ и каза, че е ок и тази е най-разпространената. Сега почвам да чета и по този въпрос.
Понякога имам чувството, че ще изперкаме от толкова четене, станахме половин доктори, но... съдба. Така пък сигурно като си гушнем децата, чувството ще е неописуемо. Това ще ни кажат нашите бременелки после.
Е, отивам да почета малко инфо и после при милото на лов. Целувки на всички

*
Здравейте и от мен. Благодаря на всички за милите думи. Аз днес цял ден почивам и гледам да не мърдам много много, ама няма как. При мен положението засега май се влошава, зацапването се усили и стана кърваво, почти алено... :( Няма как да ида и на док, защото в събота ми казаха да си чакам прегледа и само ако получа много силни болки или кръвоизлив тогава да ида. Само тогава ще могат да ми помогнат, защото все още е рано. Така че засега ще чакам и се надявам всичко да е ок.
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Добро утро!
Хайде на закуската.

Аз изчезвам,че много път ни чака до Пловдив.Дано се върнем обнадеждени.Стискайте палци.
Мимас добре дошла и дано не се задържаш дълго в тази тема.
На всички ви желая лек и спокоен ден!

Добро утро и от мен
Мария перфектна маса си наредила, дано се върнеш с хубави новини, ще чакам па пишеш какво е станало
Лек ден на всички и много  :crossfingers: на всички
Здравейте момичета,

mariq_81, закуската е уникална толкова е слънчева. Пожелавам ти всичко да мине нормално и докторите да ви вдъхната огромна надежда.

На всички пожелавам хубав ден.
Краси

*
Добро утро набързичко само да ви пожелая, Миме благодаря ти за закуската, страхотна е и както съм гладна  :hungry: :pipy_longstocking:
Аз ще излизам малко, че имам служебни дела и после пак ще се вясна
Лек ден и очакваме хубави новини  :D
Добро утро, момичета.
Миме, закуската е страхотна.Успех днес при лекарите и дано с добри новини се върнеш.  :crossfingers:
Лек и успешен ден.

*
Добро утро и от мен.
Миме, благодаря за закуската, мен сутрин като се събудя вече такъв глад ме гони :eating: преди пропусках закуските, ама сега..
При мен всичко е добре (дано така и да продължава) зацапване нямам, а събота и неделя съм решила да го ударя на лежане със списание в ръка :)
Лек ден на всички и много   :crossfingers: :crossfingers: :bighug:  на който за каквото му трябва
Миме, дано се върнете обнадеждени от срещата с доки. Ще чакаме новини