0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  osi_9

Goldfin.ch  :biglove:
Zyza  :biglove:
Tsvety_t :biglove:
sofiabecheva :biglove:
Фови :biglove:
Титко :biglove:
Marilena :biglove:
Ruzka1 :biglove:
Ioly :biglove:
Vitanova_1981 :biglove:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ
 :bfp1:

Снежи-26.12 :balk_103:
Tititbar - ?  :balk_103:
Чоки - 09-10.01 :balk_103:
Renito86 - 17-18.01 :balk_103:
Жени - 20.01 :balk_103:
Красунка - 22.01 :balk_103:
Гальонди - 24.01 :balk_103:
Златен дъжд - 28.01 :balk_103:

Видяли + за месец Януари  :cloud9: :goodluck: :babyflips:

Shkembelina preggo :cloud9: :babyflips:
Maeto preggo :cloud9: :babyflips:
Hope_ preggo :cloud9: :babyflips:
malkoto_dqvolche preggo :cloud9: :babyflips:

Добро утро щъркелчета!  :D
Виждам, че си нямате темичка и реших да пусна, та дано тя да ви е на късмет! :wink:
Дано сте по-активни и само приятни емоции да имате през седмицата.
Списъкът не е коригиран доста отдавна, моля казвайте кой до къде е, за да го коригирам!  :wink:

Ето и доза вируси за късмет:   :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

« Последна редакция: Януари 16, 2011, 08:22:56 am от petqst »
Добро утро, момичета.
Нека новата седмица да ни е на късмет и да почнат да валят положителните тестчета.
Желая ви лек и успешен ден и седмца изпълнени с много положителни емоции.

*
Добро утро момичета и от мен .
Петенце благодаря ти за новата ни темичка ,дано се изпълни с много положителни новини .
Лоинка и на тебе мерси за кифличките  :)
стискам палчета за всички,които имат нужда .
Лека и спокойна седмица на всички.
*
Добро утро момичета!
Пете,браво за темата дано е много късметлийска :crossfingers: :bfp:!
ето малко  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:взимайте докато има :wink:
и естествено кайве :D
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 09:19:25 am от moniks_s »

Добро утро!
Пете мерси за новата темичка-дано завалят ++++ резултати.
Лиони мерси за кифличките.
След няколко дневно близане на рани съм пак на линия.Мен ме махнете от списъка,т.к  :witch: си дойде по часовник.
На всички останали много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден от мен!

здравейте момичета честита ни темичка дано е много положителна мога ли да помоля да ме сложите в ловуващи
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! Новата седмица я започвам с желание за сън и мързел. Спи ми се, а съм наредила доста работни задачи и ще трябва да ги започвам  :balk_173:
Моята графика на БТ е доста странна за сега. И да видим какво ще излезе накрая...

Пожелавам на ловуващите много ловни трофеи и наслука!  :wink: А на всички очакващи желая само  :bfp: :bfp: :bfp:

Поздрави и хубава седмица!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички :) Петенце страхотно бебче си сложила-дано вдъхнови нашите щъркели и започнат подобаващо ловния сезон :)
И аз като Мони ви давам вируси-взимайте че няма да мога скоро да пускам :)
Целувки и лек ден милички :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Здравейте, момичета и успешна седмица!

Благодаря за закуската! Аз тези дни нямах нет, та сега дочетох и предишната тема.

Надявам се нещата вече да са се нормализирали при Иванита  :?

Много стиснати палци за Галето, да не се стига до процедурите  :)

Слънчев ден на всички!

Добро утро момичета,
Пожелавам ви лек, успешен и усмихнат ден!!!
Ние с моето момче приключихме работа ...хи хи хи, този път направо му взех здравето. Дано да си заслужава и да имаме хубав резултат накрая.
Краси

Привет и от мен,момичета!
Петенце,браво за темата.Голям сладур си избрала.Дано е късметлийска новата темичка и се напълни с много +++
Мони,кафето е чудесно,мила!
Момичета,само аз ли не виждам поста на Лиони с кифличките?
Успех на очакващите и успешен лов на ловуващите!!!
Лек ден ви желая,момичета и седмица,изпълнена с много положителни емоции!
[/url]
*
Момичета,само аз ли не виждам поста на Лиони с кифличките?

Краси, ами те са в предната темичка!  :wink:
Лиони е избързала да ги сервира преди пускането на новата тема. :wink:
*
Здравейте
да е честита новата темичка  и се напълни само с +++++  :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
 Не съм писала тези дни, ама нямах достъп до интернет и така.
При мен мисля че нещата се нормализираха. Прокървяването спря още същия ден сутринта, но пък вчера сутринта пак имаше няколко капки, но пак спря още на сутринта:balk_133: То дори не ми цапа бельото, само като се избърша има малко.
Сега се върнах от преглед - гледа ме на ултразвук, каза че всичко е ок засега - Плодното сакче си е в матката, отговаря на 5-6седмица. Ще се видим пак другия месец. предписа ми дуфастон и селен., поне дотолкова колкото мога да разчета :wink:
Ама да ви попитам сега трябвали да спра утрогестана, защото този миналия път нищо не ми предписа, а миналата седмица като нях при другия доктор, тя ми предписа утрогестана.
Ох нещо голяма каша май забърках  :oops: :balk_91:
май трябва да се преориентирам към един от двамата
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 12:47:12 pm от ivanita »

*
Здравейте момичета!

Тъй като не съм писала мн време първо да ви честита Новата година,да сте живи и здрави, вие и вашите близки,да се случват само само хубави неща и да се сбъдне най-голамата ни мечта-всички да сме мами.

Сега ще се опитам да разкажа без да ви отегчавам!При мен също имаше коледно чудо,само че няколко дни след Коледа :)Направих си теста 2 дни преди очакваната дата въпреки че съм се зарекла...но пред вид ниския Прогестерон който излезе на изследванията исках да се застраховам.И така появи се бледа втора черта и докато се чудя има ли няма ли пуснах един кръвен тест който си беше положителен.Започнах да звъня на моя Д-р за да му кажа за това и ниския Прогестерон и ако трябва да вземем мерки.Но той каза просто:"Чакай си закъснение от поне 7 дни,аз на тези тестове не им вярвам, и тогава ще говорим" и ме отряза.Бях като попарена.Лошото че започна сериозно и да срязва ниско долу корема и съвсем се ошашках.Отидох  при др. който набързо ми изписа Дуфастон и НоЩпа и ми каза да чакам.
Едвам дочаках 10 дни закъснение(само вие знаете как се чака),а докато чаках се разболях и вдигнах сериозна температура-казах си това сега нещата ще свършат.Но дами засега всичко е наред-в петък бяха на лекар и си имаме плодно сакче-след 20 дни пак за да чуем сърчице.Колкото съм щастлива толкова и уплашена.Дано всичко да е наред.Много исках да споделя, но ме беше страх че пак нещата ще приключат преди да са започнали и затова лежах и чаках.
Ами това е -отчетох се и сега ми е по-леко.Сега знаете вие и любимия.

Стискайте ми палци всичко да е ОК
А аз ще стискам на вас,за да получите и вие вашето чудо.
Хубав ден дами и дано тази тема се изпълни само с  :bfp: :bfp: :bfp:

*
Ехаа, Шкембелина, миличка, много се радвам за теб! Виж как добрите новини валят една след друга  :D :D Тихичко честито и дано всичко върви по мед и масло до финала  :D Силно те прегръщам!

П.П. Петенце, ето го първото попълнение за януарското списъче  :wink:
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 13:17:26 pm от Fe »

Момичета виждате ли колко съм разсеяна, забравих че днес е понеделнек и ще има нова тема, олееее
Прегръдки на всички
:balk_149:
Шкембелина, стискам ти палци. Почивай си много, пази се и всичко ще си дойде на мястото.
Иванитка, трябва да си избереш лекар - този на който имаш по голямо доверие, това е много важно за да се чувстваш спокойна.
Краси

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
shkembelina миличка много стиснати палчета от мен и от бебчо :) Дано всичко е наред-чуете сърчице и се успокоиш..Така истински ще се зарадваш на чудото :) Целувки и много много спокойствие и позитивни мисли :) Успех
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Шкембелина, честита бременност! Пожелавам ти да е безпроблемна и да чуете сърчице в най-скоро време! Успех и късмет!

Иванита, радвам се, че при теб всичко е добре! Стискам ти палци
Относно лекарствата - трябваше да попиташ лекаря си. Утрогестан и дуфастон са горе-долу едно и също лекарство - основната им съставка е прогестерон. Аз зная, че утрогестан е по-доброто и пречистено лекарство. Но все пак не се осланяй само на форума, а попитай лекарите. И в никакъв случай не пий и двете, за да не стане предозиране. Ако трябва и двамата лекари попитай. Успех!
Привет милички в новата темичка за която се е погрижила Петето  :D дано се пълни все така с положителни резултати  :bfp:
А бебчето е много сладко,дай боже на всеки по едно такова  :)
Шкембенце много се радвам за теб мила,всичко ще е наред ти само много се пази и пълна почивка,много силно стискам палчетата  :crossfingers:
Аз тази седмица съм май в никой списък  :wink: посрещнах си гостите сега чакам вече да си ходят.
Лека и хубава седмица на всички !

Вярвам!!!!