Яслите и градините май наистина са развъдник на страхове. Бях купила на Вероника комплект кукли за ръка, за куклен театър. Като извадих Баба Яга детето подскочи и започна да реве от страх
Разказвали сме и приказки, чувала е за Баба Яга, но никога не сме наблягали на негативния образ. След кратък разговор, останах с впечатлението, че точно от яслата идва всичко. Тогава взех куклата, дадох я на Никола, той разбира се веднага я налапа и спокойно обясних на Вероника, че друг път, ако Баба Яга я плаши, ще я дадем на Ники и той ще и отгризне носа. Веднага подейства! Оттогава не сме имали проблеми и винаги се смеем когато Ники опитва на вскус лошата старица.
Имам едно въпросче: на Агментина пише, че 7 дни след отваряне трябва да се изхвърли. Изписан ни е 10 до 12 дневен курс на лечение, нов ли трябва да купя?
А, и още едно
: предстои ни реимунизация със Синфлорикс, първите три си ги бяхме платили, няма ли начин поне този път да си спестим 160 лв., при положение, че е задължителна по новия имунизационен календар?
Мини, щеше да купуваш ваксина срещу хеп.А и каза, че имало само Аваксин. А помниш ли защо Бърди каза, че препоръчва Хаврикса? Доста се чудя какво да правя, понеже Вероника я бяхме ваксинирали с второто, искаше ми се да няма размианвания с Никола.
П.П
Раши, страхотни стенни картини! Браво