Здрава и усмихната седмица на всички!
За нас няма да е такава
След сагата с астми и какви ли още не безумни диагнози, моят син има "късмета" да има за родител майка-хипохондричка, та пак реших да му пусна носен и гърлен секрет. "Щастие" невиждано блесна пред мен като си отворих и-мейла с резултатите: отново пневмококи и Branhamella catarrhalis
. Ако не живеехме на първия етаж, щях да се хвърля през прозореца! Ясно е, че ще се дава трети АБ в рамките само на 1 месец, но съм обезумяла от яд, че щях да лекувам детето си от астма, а бактериите в това време щяха да правят своето, за да може инфекцията на дихателните пътища да се задълбочи още повече! Със Синфлорикс сме ваксинирали, не знам да плача ли, да се радвам ли...
Лиско, питаш за бейби вак-а(
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960 ) , казават че има добър ефект, но малко преди да купя и аз такъв, не помня как, но до мен достигна инфо, че не е 100% идеално средство, заради налягането на мозъка което оказвал вакумът. Съжалявам, че не помня подробности, защото и аз преди дни се сетих за този вариант, но все още не смея да го купя.
За гърнетата - Вероника правих опити около годината, бабите също имаха ентусиазма да я учат, но ги убедих, че няма да стане на сила, та щерката, месец-два преди да навърши 2, сама си свали памперса и се настани на "трона"
Ники дори не съм го пробвала, ще чакам до 1,6г. и лека по лека ще го запознавам с това устройство на хигиената
Ще разбира повече, а и по пример на каката се надявам по-лесно да станат нещата. Сега няма да се заседи и 5 сек.
П.П За обектите на обожание - де и на мен тоз късмет поне седмица да не съм център на вселената и да си мързелувам пред тв-то, докато децата изсмукват баща си