Отгоре на всичко имам чувството, че всичко, което прочетох за раждане и гледане на бебета само ми е минало през съзнанието и няма и следа от него.
aditoo Спокойно, това е само чувство.
Всичко, което си чела си ти е в главата и ще "изплува", когато информацията ти е нужна. Това е като четенето преди изпит - имаш чувството че нищо не си запомнил от материала, но на самия изпит нещата си идват на място и знанията са си там където трябва.
Мони, много неприятна ситуация, но доколкото разбирам шефът ти е свестен човек и ще оправи това недоглеждане. Малко бюрокрацийка, малко писане на формуляри и разнасяне тук-там и всичко ще се нареди, не се нервирай точно сега.
Симптомите за предстоящо раждане са ми много любопитни, особено това с ходенето по голяма нужда. Аз специално, май не мога да разчитам точно на него за ориентир, че с моето "право черво" съм си постоянно наредена в тоалетната по 3-4 пъти на ден. Но за кандидат-мамите, които не са толкова "редовни" по тази част, доколкото знам е добър показател, че срещата наближава. Чела съм също така, че и да няма изтекли води и контракции, ако вземе да ви напъва да ходите по голяма нужда, а нищо не се случва - твърде вероятно било скоро да се ражда, но това са само теории, не мога да го твърдя естествено.