Привет!
Гледам коментирали сте болежките вчера... Моите специално предишния път бяха, защото бебто се беше обърнало напречно в корема ми и ми блъскаше яйчника с главичката си /това се видя на УЗ/. После като се премести и всичко се оправи. Вчера явно пак нещо такова е станало, защото следобяд хуууубаво се въртя и намества човека и болката около яйчника престана. Е, сега ми подритва стомаха, ама нищо, щом го кефи
За болките в гърба - след час и половина съм на масажче, в хотела в който сме, имат някакви специални програми за бременни - масажи, козметики и н'ам какво си...ще видим колко има файда
Иначе за лакираните нокти, поне за секцио никой не предяви претенции да нямам лак, а ако е до "щипката" на апаратурата - ще ми изчистят един нокът и толкова. Замислих се леко по въпроса, защото аз съм с естествен маникюр и хайде да кажем, че лакът по него би възпрепятствал коректната работа на апаратурата. Ама поне 2-3 приятелки бяха с изцяло акрилен маникюр при операциите си...това не би ли трябвало също да пречи? Абе ще питам пак на 14-15.01. за тези подробности.
Май в БГ всички тези правила са според конкретната болница, лекар, или екип.
Поне с такова впечатление оставам за момента. На някои места и клизмата преди планово секцио се оказва задължителна, държат нощта преди операцията да спиш в болницата и пр., на други места не е така... Да стигнем дотам пък каквото-такова.
Хубав и слънчев ден момичета!