Крем, този колан изглежда добре, дали според теб е достатъчно здрав да прибира и такива големи тумбаци като след раждане
Смятам, че лекарите би трябвало да предлагат секцио само по медицински причини и ако вече някой много настоява да си доплаща, както казва Моникс /моникс, за къде става дума/. Обаче при нас много зависи от лекаря как ще те предразположи и евентуално колко подготвена предварително е жената за естествено. Всякаква информация в тази връзка много помага наистина, на запад има и повече места, където ги учат какво ги очаква и как да дишат във всяка фаза, как да облекчат болката и други такива..
Ако има риск за плода не забравяйте, че винаги се преминава към секцио по спешност. Аз смятам, че все пак да мина през това, което природата ни е предвидила освен ако стане така, че да не мога нормално. Някак си усещам вътрешно че ще се справя и ще е страхотно, нооо като наближи, тогава не се знае дали няма да ме гепи страха
Жбрули, да се надяваме че просто маймунчето се е навряло в неудачно място и засяга някои твой нерв. Ако се разходиш и раздвижиш малко не помага ли ?
Мен вечер нещо доста ме наболва едното ребро, доста неприятно и няма отърване. Четох за моята седмица, че може да се появи такава болка и ето
Всъщност честит бабин ден, дано да случим на добри акушерки и баби